Müzik dünyası şokta! 83 yaşındaki usta şarkıcıya cinsel taciz suçlaması!

İspanyol opera sanatçısı Placido Domingo ile ilgili yeni bir cinsel saldırı açıklaması geldi… 2020’de yapılan bir soruşturmada yaklaşık 30 şarkıcı, dansçı, müzisyen, ses eğitmeni ve sahne çalışanının hakkında suçlamada bulunduğu 83 yaşındaki ünlü tenor hakkında .

Müzik dünyası şokta! 83 yaşındaki usta şarkıcıya cinsel taciz suçlaması!

İspanyol opera sanatçısı Placido Domingo ile ilgili yeni bir cinsel saldırı açıklaması geldi…

Müzik dünyası şokta! 83 yaşındaki usta şarkıcıya cinsel taciz suçlaması!


2020’de yapılan bir soruşturmada yaklaşık 30 şarkıcı, dansçı, müzisyen, ses eğitmeni ve sahne çalışanının hakkında suçlamada bulunduğu 83 yaşındaki ünlü tenor hakkında yeni açıklama ise İspanyol bir müzisyenden geldi.



Müzik dünyası şokta! 83 yaşındaki usta şarkıcıya cinsel taciz suçlaması! - Resim : 2

30 yıl boyunca cinsel saldırı ve tacizde bulunduğu öne sürülen Domingo hakkındaki iddiaları yalanlarken, önceki gün İspanya’nın en çok izlenen tv programına çıkan bir şarkıcı Domingo’nun kendisini taciz ettiğini ve öpmeye çalıştığını söyledi.



Müzik dünyası şokta! 83 yaşındaki usta şarkıcıya cinsel taciz suçlaması! - Resim : 3

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre ismini açıklamayan şarkıcı, “21’inci yüzyıla girerken bir sahnede beni ellemek istedi. Başka bir seferde ise beni öpmeye çalıştı” ifadesini kullandı.



Müzik dünyası şokta! 83 yaşındaki usta şarkıcıya cinsel taciz suçlaması! - Resim : 4


Genç kadın, “Onunla ilk çalışmaya başladığımda bana onunla asansöre tek başına binmemem söylenmişti. Bir prova sırasında herkesin ortasında elini cebime atmamı istedi. Bu durumdan çok rahatsız olmuştum ama ona 'Hayır' diyemezdim ve 'Evet' de diyemezdim. Midemin kötü olduğunu söyleyerek oradan uzaklaştım” dedi.


Müzik dünyası şokta! 83 yaşındaki usta şarkıcıya cinsel taciz suçlaması! - Resim : 5

Domingo daha önce kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmemişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER