Nadide Sultan estetikli ünlüleri Güzel ve Çirkin'deki aslana benzetti

Nadide Sultan'ın geçtiğimiz ay Sabah Gazetesi'nden Yasemin Döngel'e verdiği röportajda "Son dönemde yapılan estetikler ile ünlüler dünyasındaki herkesin birbirine benzediği konuşuluyor.

Nadide Sultan estetikli ünlüleri Güzel ve Çirkin'deki aslana benzetti

Nadide Sultan'ın geçtiğimiz ay Sabah Gazetesi'nden Yasemin Döngel'e verdiği röportajda "Son dönemde yapılan estetikler ile ünlüler dünyasındaki herkesin birbirine benzediği konuşuluyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıt gündem yarattı.

 

Bu sabah TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında konuşulan açıklamalarda Nadide Sultan "Eskiden dudaklarının, kaşlarının kalın olması, kirpiklerinin uzun olması, saçlarının gür uzun olması filan bunlar bir özellikti. Şimdi böyle bir özellik kalmadı. Saçlara kaynaklar, kaşlar yaptırılıyor, dudaklar otoban lastiği gibi kocaman, gerçekten korkunç görünüyor bazıları. Ama tadında olunca güzel, niye olmasın? Benim şu anda yüzümde ne botoks var ne dolgu var hiçbir şey yok. Ama minik şeyler yaptırdığım zamanlar oluyor. Parasını verdim göstersin diye yaptırıyorlar. Güzel ve Çirkin'deki aslan vardı ya, ona benziyor bazıları.

Bunların hepsi aynı tip ve yaşlı insan görüntüsünde olduğu için onu yaptıran kişi ister 25 ister 30 olsun o da yaşlı duruyor aslında. Erkekler saçını ters yöne tarayınca saçının açıklığını kapattığını düşünür ya, saçı varmış zanneder. Öyle bir körlük gelişiyor onlarda da, o körlük; estetik yaptıra yaptıra işte bu körlük. Garibime gidiyor benim, hiç gerek yok o kadarına." şeklinde konuşarak büyük bir polemiğin fitilini ateşledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER