Nazan Kesal’a Söylediği Sözlerle Linç Edilen Ceyda Düvenci’den Açıklama

Ceyda Düvenci’nin konuğu Nazal Kesal için “Kapı kapı gezmek” sözleri büyük eleştiri aldı. Düvenci eleştirilere yanıt verdi.

Nazan Kesal’a Söylediği Sözlerle Linç Edilen Ceyda Düvenci’den Açıklama

NTV’de program sunan Ceyda Düvenci’nin son konuğu Nazal Kesal olmuştu. Ancak ünlü ismin “Kapı kapı gezmek” şeklinde söylediği sözler büyük eleştiri aldı. Düvenci bu eleştirilere yanıt verdi.

NTV’de sunduğu programda ünlü isimleri konuk olarak alan ve sevilerek izlenen Ceyda Düvenci, son programındaki sözleri nedeniyle sosyal medyada yoğun eleştiri aldı. Türkiye’nin alanında en iyi usta oyuncularından birisi olan Nazal Kesal’ı konuk olarak ağırlayan Ceyda Düvenci, programda bir sohbet sırasında Nazal Kesal’ın son dahil olduğu proje hakkında  “Umarım bu dizide kalır ve kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın” demişti. Bu sözler programda Nazal Kesal’in de dikkatini çekmiş ancak ünlü isim nezaket gereği program sırasında ve program sonrasında konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınmamıştı.

Sosyal medyada adeta linçe dönüşen bu açıklamalar sonrasında ise Ceyda Düvenci sosyal medya hesabından açıklama yaparak sessizliğini bozdu. Yazılı bir şekilde açıklama yapan oyuncu, hakaretlere maruz kaldığı için açıklama yapmak durumunda kaldığını ancak programın tek bir bölümünden alınacak kesit ile haksız eleştirildiğini söyledi.

“Daha fazla sessiz kalamadım”

Eleştirilere daha fazla sessiz kalamadığını söyleyen Ceyda Düvenci açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Yoğunluğumdan ötürü programından yapılan ara montajla hakkımda yazılan asılsız yorumları görmemişim. Gördüğümde okuduklarıma inanamadım. Ama programın tamamını izleyemeyen, gerçekten mesleği magazin olmayan, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup gaza gelenlerin yarattığı bu harekete daha fazla sessiz kalamadım. Kınadığınız kelimeler benim değil, sosyal medyada Nazan’a yapılan sınır aşan yorumlara aitti. Bunu kınamak için güldük aslında ama programı izlememiş olanlar boş atıp dolu tutmaya çalışmış. Bu açıklamayı sadece durumun fazlasıyla sınır ihlali içermiş olmasından ve kadının kadına yaptığı zorbalıklardan biri gibi gösterilmeye çalışılmasından duyduğum isyanım sebebiyle yapıyorum.”

Nazan Kesal’a Sözleriyle Linç Edilen Ceyda Düvenci’den Açıklama

Nazan Kesal’in kendisi için çok kıymetli olduğunu ve aynı zamanda kendisini ustası olarak gördüğünü belirten Ceyda Düvenci, Nazan Kesal’in de açıklamasında bu durumu tasdiklediğine vurgu yaptı. Olayların gündeme gelmesinin ardından usta oyuncu da sosyal medyadan kısa bir açıklama yapmayı tercih etmişti. Nazan Kesal açıklamasında  “Hayat kısa, kuşlar uçuyor. Kimse bana saygısızlık yapmadı. Linç kötüdür. Daima iyilikle kalın. Ceyda’da candır” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER