Nebahat Çehre umudunu arkadaşlarına bağladı

Deneyimli oyuncu Nebahat Çehre pandemi fırsatçılarını eleştirdi.

Nebahat Çehre umudunu arkadaşlarına bağladı

Deneyimli oyuncu Nebahat Çehre pandemi fırsatçılarını eleştirdi. Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre önceki gün Nişantaşı'nda gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Çehre, Corona virüs nedeniyle talebin arttığı yazlık evlerin fahiş kira bedelleri karşısında oldukça şaşırdığını söyledi.

Yaz aylarını geçirmek için baktığı evlerin kira bedellerini görünce fırsatçılığın farkına varan Nebahat Çehre, konuyla ilgili şöyle dert yandı: "Yazlık yerlerde fiyatlar fırlamış; bir aylık kira bedeli bir daire parası neredeyse. Ayda 100 bin TL kira istiyorlar yazlık yerlerdeki evlere. Maalesef ne fırsata çevrilmiyor ki o çevrilmesin! Benim yazlığım yok; ama en güzel yazlık arkadaşın yazlığı, en güzel tekne de arkadaşın teknesi. En iyisi bu."

Nebahat Çehre, son dönemde takipçisi çok olan isimlere dizilerde daha fazla rol verildiği sorularına ise farklı bir bakış açısı getirip yakışıklılık ya da güzelliğe rağbet edildiği tespitinde bulundu. Çehre, şöyle dedi: "Türkiye'de ya yakışıklı olacaksın ya da güzel… O zaman bütün kapılar açılıyor. Oyunculuğun okulu da olmadığı için ancak koçlardan eğitim alanlar, akıllı insanlar kendini yetiştiriyor, dansına kadar eğitimini alıyorlar. Bu belli oluyor, geldikleri yeri hak ediyorlar zaten."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER