Nebahat Çehre'nin küskünlüğü

Nebahat Çehre'nin küskünlüğü

Nebahat Çehre'nin küskünlüğü
Milliyet'te yer alan habere göre Türk sinemasının usta oyuncularından Nebahat Çehre, ZUBİZU ile Canan ve İris Concept Events işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen ZUBİZU Wellness Etkinliği'ne konuk oldu. 73 yaşındaki sanatçı, Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşen organizasyonda, hayata karşı duruşu, bakış açısı ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları üzerine bir konuşma yaptı.

Kendisine birçok dizi projesinin teklif edildiğini ve 2 yıldır değerlendirme yaptığını belirten Çehre, "Yayından kalkacak bir dizi yapmak istemiyorum. Bugüne kadar şansım vardı. 3 dizi çok güzel geldi. Yine böyle bir proje yakalarsam oynamak istiyorum ve özledim" şeklinde konuştu.

"ARTIK İSTEMİYORUM"

Bir sinema filminde yer almak istemediğini dile getiren Çehre, "Sinemaya küstüm. Eski sinemacıyım bir türlü film teklifi gelmedi. Halbuki Yeşilçam dönemimde 27 tane sinema filmim var. Teklif gelmeyince 'Artık istemiyorum' dedim" ifadelerini kullandı.

Sağlıklı bir yaşam için güzel bir uyku ve kahvaltının olması gerektiğine dikkati çeken Çehre, şu değerlendirmede bulundu:

"Benim için aile çok önemli. Ailemle birlikte yemek yemeyi, sohbet etmeyi çok severim. Bir de dostlar ve arkadaşlar var ki hiç kimseyle paylaşamadığınız şeyleri onlarla paylaşırsınız. İnşallah hiç eksik olmasın etrafımızdan arkadaşlarımız. Onlar bizim için bir psikolog oluyorlar. Batı'da böyle arkadaş ve dostluklar olmadığı için hep bir psikoloğa gitme ihtiyacı hissediyorlar. Bizim ihtiyacımız yok. Hepimiz birbirimize güzel psikolog oluyoruz. Hayata iyi taraflarından bakarak, hayatın gerçeklerinden korkmamak lazım."
Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER