Necla Uygur merhum eşi Nejat Uygur'un mezarını ziyaret etti

Alışverişe çıkan Necla Uygur ve oğlu Süheyl Uygur, vefatında yedinci senesini dolduran Nejat Uygur'u mezarında ziyaret ettiklerini söyledi. Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre eşinin mezarını ziyaret edip ardından oğluyla alışveriş yaparak eve gittiklerini söyl.

Necla Uygur merhum eşi Nejat Uygur'un mezarını ziyaret etti

Alışverişe çıkan Necla Uygur ve oğlu Süheyl Uygur, vefatında yedinci senesini dolduran Nejat Uygur'u mezarında ziyaret ettiklerini söyledi.

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre eşinin mezarını ziyaret edip ardından oğluyla alışveriş yaparak eve gittiklerini söyleyen Necla Uygur, "Ben yaşım itibarıyla evden çıkmıyorum. Mezarlık ziyareti için çıktım. Şimdi eve gidip uzun süre dışarı çıkmayacağım" dedi.

Usta sanatçının dün aramızdan ayrılışının yedinci yıl dönümüydü. Nejat Uygur'un gelini Burçin Orhon, sosyal medya sayfasında büyük ustanın bir fotoğrafını paylaştı.

Burçin Orhon, "Gidenler ne düşünür bilemem. Ama biz kalanlar özleriz. Hele de giden size çok değerliyse. Avunmak zor olur. Hele belli günlerde bir vurur ki özlemek. İnsan en derinden iç çeker. Çeker de, bir işe yaramaz. Belki de bu çaresizlik özlemi daha beter yapan. Bilemem. Ama bildiğim özlemek bitmiyor. Yedi sene olmuş. Bazen hiç aklıma gelmezken, aniden o aklıma gelmeyen dakikalarla katmerlenip iyice vurur gidenlerin yokluğu. Zor iş geride kalmak" şeklindeki duygusal mesajla usta sanatçıyı andı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER