Nejat İşler: "Yalnızlığa çok alıştım"

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Milliyet Sanat Dergisi'ne röportaj verdi. İlginç ve çarpıcı açıklamalar yapan İşler'in öne çıkan açıklamaları şöyle: “Mecburiyetleri olan bir hayatı tercih etmedim.

Nejat İşler:

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Milliyet Sanat Dergisi'ne röportaj verdi.

İlginç ve çarpıcı açıklamalar yapan İşler'in öne çıkan açıklamaları şöyle:

“Mecburiyetleri olan bir hayatı tercih etmedim. 50 yaşındayım, ne evlendim ne çocuk yaptım. Çok bağım yok. Hayatımı küçülttüm, kimseye kulak asmadım.”

“Fenerbahçe’den bir iş geldiğinde hemen yapıyorum, hiç sorgulamam. Hayır diyemem.”

“Bodrum Gümüşlük’teki evimi kapattım. Artık orada saklanamıyordum, çok ortadaydım. İstanbul’da kalabalıkta kaybolmak daha kolay.”

“Sıfır yakalı bir şey giyemem, daralıyorum. Dar pantolon giymeyi sevmiyorum yeni pantolonlar var ya futbolcular giyiyor.

Sette çok yabancı insan görmeyi sevmem, aramızda bir şey paylaşıyoruz ve birisi ona tanık oluyor.”

“Normal hayatta rolü bazen prova yaparım. Yakınlarım alıştılar buna, ufak denemeler yaparım rolle ilgili. Sette garip garip hareketler yaparsın set arkadaşlarına. Suratlarından anlıyorum, ‘Ne yapıyor bu?’ diyorlar. Ben çalışıyorum oysa.”

“Komedi oynamayı çok istiyorum. Mizah, dramdan daha zordur. Zekadan ziyade akıl ister. İşle ilgili seçimlerimde kiminle vakit geçireceğime dikkat ederim. Sette eğlenebiliyorsam; telefon rehberi bile oynarım.”

“Nezaket benim için olmazsa olmaz bir kavram. Çocukluğumdan beri öyle. Bir şey kabalaşınca hoşuma gitmiyor. Ben de dışarıdan biraz kaba gibi gözüküyorum ama işte bana biçilen rol var, o yüzden öyle gözüküyor aslında.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER