Neşe Karaböcek'ten Covid-19 nedeniyle vefat ettiği iddiasına yanıt

Neşe Karaböcek, son derece iyi ve sağlıklı olduğunu belirterek sosyal medyada yer alan asılsız haberleri yalanladı.  Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'e konuşan Neşe Karaböcek; "Sürekli telefonlarım çalınca bende 'Ne oluyoruz' dedim.

Neşe Karaböcek'ten Covid-19 nedeniyle vefat ettiği iddiasına yanıt

Neşe Karaböcek, son derece iyi ve sağlıklı olduğunu belirterek sosyal medyada yer alan asılsız haberleri yalanladı. 

Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'e konuşan Neşe Karaböcek; "Sürekli telefonlarım çalınca bende 'Ne oluyoruz' dedim. Bakırköy Gazetesi'nden yayılmış o haber.  İnternette Facebook ve Twitter'a da koymuşlar. Oradan yayılınca haber telefonum susmak bilmedi." dedi. 

Menajerim de çok sinirlendi...

Olcay Ünal Sert'in "Çıkan yalan haberlere üzüldünüz mü?" sorusuna Neşe Karaböcek  "Hayır üzülmedim. Ne kadar çok sevenim olduğunu anladım. Sanatçı arkadaşlarımdan fenalık geçirenler olmuş. Tabi ölüm hâk, Allah gecinden versin." dedi. Neşe Karaböcek, menajeri Hakan Eren'in de çıkan haberlere çok sinirlendiğini söyledi.

Zaman zaman sosyal medya da Fatma Girik'in de öldüğü yönünde asılsız haberlerin çıktığının hatırlatılması üzerine Neşe Karaböcek; "Ayıp böyle haberler yapmak. Bu dünya kimse kalmıyor, yaşarken daha bu tür haberler çıkartmak çok ayıp.. Bir anda insanlar beni aradı, çok üzülmüşler... Fatma Girik'in sevenleri de üzülmüştür. Fatma hanıma buradan şifalar dilerim. Bizler yaşarken böyle asılsız haberler yapmasınlar, çünkü sevenlerimiz üzülüyor." dedi.

Neşe Karaböcek'in, Instagram hesabından yapılan açıklamada "Arkadaşlar sosyal medya da yer alan 'Neşe Karaböcek vefat etti' haberleri asılsızdır.  Neşe Karaböcek'in sağlığı yerindedir. Bu haberleri uyduranları Allaha havale ediyorum" bilgisine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER