Neslişah Alkoçlar kardeşi Aslışah'ı kapıdan çevirdi!

Dinç hayat mekanını denetlemeye gelen Alkoçlar, koronavirüs salgını sebebiyle dükkanını Temmuz ayında açacağını söyledi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alkoçlar, "Ben şimdilik açmıyorum.

Neslişah Alkoçlar kardeşi Aslışah'ı kapıdan çevirdi!

Dinç hayat mekanını denetlemeye gelen Alkoçlar, koronavirüs salgını sebebiyle dükkanını Temmuz ayında açacağını söyledi.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alkoçlar, "Ben şimdilik açmıyorum. Hala fazla riskli buluyorum. Temmuz'da açacağım. Açmadan önce bir denetim istedim" açıklamasını yaptı.

Neslişah Alkoçlar ve eşi Engin Altan Düzyatan'ın pandemi boyunca dışında hiç çıkmadıklarını söyleyen Alkoçlar, ablasının kendisini kapıdan çevirdiğini dile getirdi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine tarafından 27 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, konuya ilişkin şunları söyledi: 

"Ablamı çok özledim. Onunla görüşemiyoruz. Fazla korkuyorlar. Yaklaşık iki aydır hiç dışarıda çıkmadılar. Beni de kapıdan çeviriyorlar. Ormanda motosiklet sürüyorum diye kesintisiz test yaptıyorum fakat 'Hayır bize gelemezin' diyor. Çok özledim onları."

Kaan Demirağ ile yeni bir aşka yelken açan sosyetik güzel, ilişkisi hakkındaki sorulara ise, "Zaten birbirimizi tanıyorduk. Şu hemen olan gidiyor" biçiminde cevap verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER