Nesrin Cavadzade: "Gökhan çocuk istiyor"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre basın mensuplarını fark eden Nesrin Cavadzade, bir güzellik mağazasında makyaj yaptıktan sonra dışarıya maskesiz çıktı. Toplumdaki aşılanma oranının yükselmesiyle birlikte dışarıda maske takmadığını açıklayan Nesrin Cavadzade, .

Nesrin Cavadzade:

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre basın mensuplarını fark eden Nesrin Cavadzade, bir güzellik mağazasında makyaj yaptıktan sonra dışarıya maskesiz çıktı.

Toplumdaki aşılanma oranının yükselmesiyle birlikte dışarıda maske takmadığını açıklayan Nesrin Cavadzade, "Siz aşı oldunuz mu?" sorusuna "Sizlere güzel görünmek için maske takmadım. Maskesiz gezmeyi güvenli buluyorum, herkes aşısını oluyor. Ne güzel... Ben bu soruya cevap vermeyeyim" şeklinde ilginç bir yanıt verdi.

Muhabirler ünlü oyuncuya, geçtiğimiz günlerde bebekleri çok sevdiği ve altı, yedi çocuk yapabileceği yönündeki açıklamasını hatırlattı.

Nesrin Cavadzade, muhabirlerin, "Hala çok çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Bey bu duruma ne diyor?" sorusuna, "İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor" şeklinde yanıt verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER