Nesrin Cavadzade'ye flaş teklif!

TV100'den Birsn Altuntaş'ın haberine göre geçen sezon sonu Nesrin Cavadzade'nin sette yaşanan gerginlik sonrası Yasak Elma'dan ölerek ayrılması çok ses getirmişti. Etkili oyunculuğuyla dikkat çeken Cavadzade'nin bu sezon hangi dizide boy göstereceği merak konusuydu.

Nesrin Cavadzade'ye flaş teklif!

TV100'den Birsn Altuntaş'ın haberine göre geçen sezon sonu Nesrin Cavadzade'nin sette yaşanan gerginlik sonrası Yasak Elma'dan ölerek ayrılması çok ses getirmişti.

Etkili oyunculuğuyla dikkat çeken Cavadzade'nin bu sezon hangi dizide boy göstereceği merak konusuydu. Son gelen haberlere göre Nesrin Cavadzade "Sefirin Kızı" ve "Kardeşlerim"i çeken NGM'nin Star için hazırladığı "Kaderimin Oyunu" dizisiyle görüşüyor.

Ünlü oyuncunun, yönetmenliğini genç kuşağın başarılı isimlerinden Emre Kabakuşak'ın yapacağı projeyle sözleşme koşulları konusunda toplantılar yaptığı öğrenildi.

"Kaderimin Oyunu" dizisi 30'lu yaşlarda Asiye adlı güçlü bir kadının hikâyesini konu alıyor.

Üvey annesi yüzünden zor bir çocukluk geçiren Asiye, mutluluğu 17 yaşında kaçarak evlendiği Cemal'de bulmuştur. Ancak zaman içinde çocukları Nergis ve Umut'un dünyaya gelmesi ve geçim koşullarının zorlaşması Asiye'nin mutluluğuna gölge düşürür. Cemal daha iyi bir hayat için onu ve 2 evladını arkasında bırakıp Helin isimli varlıklı bir kadınla başka bir yuva kurar. Tek başına büyük bir yaşam mücadelesi veren Asiye'nin Mahir'le karşılaşması ise bütün kaderini değiştirir.

Henüz diğer oyuncularının kim olduğu netlik kazanmayan dizi için titiz bir cast çalışması yapılıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER