Nesrin Cavadzade: "Zamanı gelince yayınlarız"

Verdiği bir röportajda, "Alfa erkek vardı da biz mi sevmedik" sözleri hatırlatılan Nesrin Cavadzade, "Bir erkekte aradığınız özellik nelerdir?" sorusuna, "Sevme cesareti göstermesi" yanıtını verdi. Cavadzade, "Böyle bir erkek karşınıza çıktı mı?" sorusunu da "Eğer böyle biri.

Nesrin Cavadzade:

Verdiği bir röportajda, "Alfa erkek vardı da biz mi sevmedik" sözleri hatırlatılan Nesrin Cavadzade, "Bir erkekte aradığınız özellik nelerdir?" sorusuna, "Sevme cesareti göstermesi" yanıtını verdi.

Cavadzade, "Böyle bir erkek karşınıza çıktı mı?" sorusunu da "Eğer böyle birini bulursam haberiniz olur, diye düşünüyorum" şeklinde cevapladı.

Kendisine yollanan uygunsuz fotoğrafları hâlâ biriktirdiğini dile getiren oyuncu, "Kimse kendini çok zeki ve kurnaz sanmasın, vakti geldiğinde fotoğrafları yayınlarım" şeklinde konuştu.

Hazal Kaya’nın, "Kilolu oyunculara başrol gelmiyor" açıklamasına katıldığını söyleyen Cavadzade, "Benim başıma gelmedi, ama doğru söylüyor" diye konuştu.

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre 38 yaşındaki güzel oyuncu, babasıyla objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER