New Life Microblading'den Kaşınız İçin Özel Teknikler...

“Microblading uygulamasında ortaya çıkan sonuç ile gerçek kaşınızla ayırt edilemez. Uygulanan bu teknik ile doğal kıl görüntüsü verilir.”

New Life Microblading'den Kaşınız İçin Özel Teknikler...

“Microblading uygulamasında ortaya çıkan sonuç ile gerçek kaşınızla ayırt edilemez. Uygulanan bu teknik ile doğal kıl görüntüsü verilir.”
WhatsApp-Image-20160723 (1)

Kaşlarından memnun olmayanlar ve daha iyi bir görünüme kavuşmasını isteyenler için yeni bir yöntem olarak microblading yöntemi geliştirildi.

Nedir bu 3D Microblading Yöntemi?
Geleneksel kalıcı makyaj tekniklerinden daha farklı olarak manuel olarak uygulanan kalıcı makyaj yöntemlerinde son teknolojidir. Uygulama sonucunda olağanüstü doğal bir görüntü elde edilir. Bu yöntemde diğer yöntemlerden farklı olarak 3 kat daha ince iğneler kullanılır. Renkler yüzeye çok yakın olduğu için net bir görüntü sunulur.

Kaş dökülmesi yaşayan, ince olan veya kaşlarının daha güzel bir şekilde istediği gibi görülmesini isteyen kişiler bu yöntemi uygulayarak %100 doğal bir kaş görünümüne ulaşabilirler. Güzel bir kaş görünümü ve yüz güzelliği arayan hanımlar için harika bir yöntemdir.

 

3D Microblading yöntemiyle yapılan kalıcı makyajlar cilt yapısına bağlı olarak 1.5-3 yıl arasında kalıcıdır. Doğal görünüm için en azından yılda 1 defa bakım yaptırılması önerilmektedir.

Mikroblading’de kullanılan pigmentler, boya maddeleri de zamanla hücrelerin fizyolojik fonksiyonu ile yok olurlar. Hücre, pigmenti içerisine alır, parçalar ve yok eder. Mikroblading 1.5-3 senede yok olur, ancak yine de bu durum cilt tipi ile bağlıdır, bazı ciltlerde pigmentler tamamıyla yok olmaz hafif belli belirsiz kalabilir. Kullanılan boyalar organik olduğundan insan sağlığı için herhangi bir tehdit söz konusu değildir.

Microblading 3D yöntemi kullanılarak kıl tekniği ile kaşlara manuel yolla yapılan yarı kalıcı yoğunlaştırma, şekil verme ve düzenleme sanatı diyebiliriz. Bu yöntemle doğal kıl görüntüsü elde edilmektedir ve kullanılan boyalar insan sağlığı için zararlı değildir.

 

Altın Oran'a Dikkat !

Altın oran ölçümü Kolaybet ile gerçekleştirilecek bir uygulama da olması gereken ve uygun olan en yakın simetriyi uygulamaktadır, aksi halde rastgele oran tutturulmak isterken kişilerin telafi edilemeyecek ya da mutsuz olacakları sonuçlar baştan engellenmelidir.

WhatsApp-Image-20160723

Uygulama sonrası renk kaybının nedenleri

1) Mikro Pigmentasyon Kalıcı Makyaj uygulamasının ömrü cilt tipine göre de farklılık gösterir. Kimi cilt yağlı, kimi cilt kuru kimisi karma cilt dediğimiz cilt tipine sahiptir.
2) Mikro Pigmentasyon uygulaması yapıldıktan sonra ender de olsa çok ince bir kabuklanma olur. Uzman kişinin önerdiği krem ile bakımı tamamlanmalı ve kabuk soyulmamalıdır. Kabukları erken soyarsanız uygulamanın ömrünü kısaltırsınız.
3) Skatrizasyona (cildin kendini yenileme özelliği) Her cilt yapısı farklıdır ve cildin belli dönemlerde kendisini yenilediği bilinir. Bu durum uygulamanın ömrünü kısaltır ve kalıcı makyajın renginin zamanla açılmasına sebep olur.
4)Sürekli olarak güneşlenmek veya solaryuma girmek yapılan kalıcı makyajın ömrünü kısaltacaktır. Mümkün olduğu kadar Kalıcı makyaj yapılan bölgeyi güneş ışınlarından korumak gerekir. Korunursa renk kaybı kısa süre içerisinde olmayacaktır. Güneşlenmeden önce yüksek faktörlü bir krem ile önlem alınmalıdır.

Microblading Yönetimini Nerede Uygulatabilirim?
Bu yönetimi her yerde uygulatmamanızı tavsiye ederiz. Önceki yaptığı çalışmalara mutlaka göz atılmalı, referanslarını bu konudaki tecrübelerini görmeniz gerekmektedir. Hizmeti verebileceğine emin olduktan sonra bu yöntemi uygulatabilirsiniz.

İstanbul Bakırköy’de bulunan New Life Microblading'de bu yöntme çok başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Kampanyalı fiyatları öğrenmek ve randevu almak için  0505 611 65 25 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca yapılan işlerin fotoğraf ve videolarını görmek için instagram ve facebook sayfalarına da göz atabilirsiniz.

WhatsApp-Image-20160723 (2)

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER