Nilay Deniz yaman çıktı: "Tuttuğumu bırakmam..."

Nilay Deniz ‘Dayan Yüreğim’in setinde tanıştığı görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile 2017’de nikah masasına oturmuş, Kasım 2020’de boşanmıştı. Eski eşi ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından silen 27 yaşındaki oyuncunun yalnızlığı uzun sürmemiş .

Nilay Deniz yaman çıktı:

Nilay Deniz ‘Dayan Yüreğim’in setinde tanıştığı görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile 2017’de nikah masasına oturmuş, Kasım 2020’de boşanmıştı.

Eski eşi ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından silen 27 yaşındaki oyuncunun yalnızlığı uzun sürmemiş 2021'in Ocak ayında yeni aşkı Ozan Zulal ile birlikte eve çıkmıştı.

Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'ın aşka dair sorularına yanıt veren oyuncu Nilay Deniz, konuşulacak açıklamalarda bulundu...

Aşk, ne ifade ediyor sana?

‘Aşk bir kere yaşanır’ düşüncesine inanmıyorum. Öyle bir şey yok. Sevginin boyutu vardır, belki birini daha az, birini daha çok, birini daha farklı seversin. Aynı kişiye 10 gün sonra, bir yıl sonra yeniden aşık da olabilirsin. Değişken bir duygu. Her şekle girebilir. (Gülüyor)

‘O kişi’ diye bir şeyin varlığına inanmıyorsun o zaman değil mi?

Valla olabilir ama ‘o kişi’ ya da ruh eşi dediğimiz durumu ben bir tek anneannem ve dedemde gördüm. O yüzden ispatlayamam. O an hayatımda var olan insan benim için o insandır. Böyle bakıyorum.  

Seven, sevdiğini söylesin mi yani? Sen söyler misin mesela?  

Söyler miyim bilmiyorum ama ben duygularını çok belli eden bir insan olduğum için karşımdaki insan benim ona ne hissettiğimi mutlaka anlar diye tahmin ediyorum.

Uzun ilişki insanı mısın?

Kesinlikle öyleyim.

Dışarıdan çabuk sıkılabilirsin her şeyden gibi de düşündüm ben.

Tam tersi, çok iddialıyım bu konuda. Ben, tuttuğumu bırakmam. (Gülüyor) Bir de ben zaten sevmeyi seviyorum. Sevilmeyi de severim ama aslolan sevmek bence.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER