Nükhet Duru: "Hak yerini bulacak"

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Corona virüs salgını sonrası Bodrum'a yerleşen ve işleri nedeniyle İstanbul'a geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, pandemi sürecinde yaptıklarını anlattı. Duru, "Evde, stüdyoda steril ortamlarda müzik yapmaya çalışıy.

Nükhet Duru:

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Corona virüs salgını sonrası Bodrum'a yerleşen ve işleri nedeniyle İstanbul'a geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, pandemi sürecinde yaptıklarını anlattı.

Duru, "Evde, stüdyoda steril ortamlarda müzik yapmaya çalışıyoruz. Onun dışında kitap okuyorum. Yeni çalışmaların projelerini oluşturuyoruz. Televizyon seyrediyorum. Spor yapıp, sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Nükhet Duru, hayat hikayesinin anlatıldığı 'Duru Olmak' belgeseli nedeniyle filmin yönetmeni Mu Tunç ve müzisyen abisi Orkun Tunç ile belgeselin izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle mahkemelik olmuştu. Mu Tunç ile abisi, 10 bin dolar maddi, 400 bin TL de manevi tazminat istemiyle dava açmıştı.

Nükhet Duru'nun tazminat davası ile ilgili soruların yöneltilmesi üzerine dolandırılmak istendiğini iddia etmesi şaşkınlık yarattı. Duru, 'Mahkeme şu anda ne durum da ve size göre anlaşmazlık ne?' şeklindeki sorulara “Onunla ilgili dava devam ediyor. Hak yerini bulacak. Bunu zevkle açıklayacağım. Konu dolandırıcılık. Dolandırılmak istendim” şeklinde yanıt verdi.

İkinci doz aşısını olduğunu belirten Nükhet Duru, aşı markasının kendisi için önemli olmadığını ifade etti ve "Bu işe o kadar kafasını takanlardan değilim. Daha tevekkel davranıyorum. Önemli olan aşıyı ciddiye almak ve olmak. Bu yüzden de ne çıktıysa bana gittim oldum. Gerekirse gider üçüncüyü de olurum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER