Nuray Sayarı: "Anlatacaklarım bitmedi"

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, oğluyla birlikte önceki akşam bir mekanın açılışına katıldı.  Habertürk'ün haberine göre muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sayarı, "Oğlumun düğünü de 18 Nisan'da burada olacak" dedi. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili .

Nuray Sayarı:

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, oğluyla birlikte önceki akşam bir mekanın açılışına katıldı. 

Habertürk'ün haberine göre muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sayarı, "Oğlumun düğünü de 18 Nisan'da burada olacak" dedi. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili konuşan Sayarı, "2020 yılına gireceğimiz zaman çok zor bir yıl olacağını söylemiştim. Corona virüsten kurtulalım inşallah" ifadelerini kullandı. Corona virüsün burçları da etkilediğini söyleyen Nuray Sayarı, 2020 yılının ayıplanma, temizlenme ve arınma yılı olduğunu belirtti.

Sayarı, "Biz Satürn’ün açısından geçiyoruz. 80 küsür yıl sonra Satürn, kova burcuna geçiş yapıyor. Gizli, saklı her şey ortaya çıkıyor. Ayıplanma, temizlenme ve arınma yılındayız" ifadelerinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında 31 yıllık eşi Aşkın Sayarı tarafından şiddet gördüğünü ve boşanma kararı aldığını açıklayan astrolog, muhabirlerin soruları karşısında şunları söyledi: "Ben gerekeni söyledim. Aile Bakanlığı devreye girdi. Hayat boyu gerçekleri ifade ettim. Aslanlar gibi evlatlarım var. Onlar birçok olaylara şahit. Boşandıktan sonra her şeyi açıklayacağım. Anlatacaklarım bitmedi ama şu an bu konuyu konuşmak istemiyorum. Hayatımızda görevi 31 yılmış. Yolu açık olsun."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER