Nurgül Yeşilçay ve Nursel Köse neden birbirine girdi?

Jülide Ateş, Nurgül Yeşilçay’ın olaylı 'Paramparça' dizisi ayrılığı sonrası Köse’nin kendisini hiç arayıp sormadığını ve bu yüzden ona kırgın olduğun hatırlatarak, Nursel Köse’ye 'Vefasız mısın?' diye sordu. Nurgül Köse, "Vefasız olabilirim, vefa neyse bugünk.

Nurgül Yeşilçay ve Nursel Köse neden birbirine girdi?

Jülide Ateş, Nurgül Yeşilçay’ın olaylı 'Paramparça' dizisi ayrılığı sonrası Köse’nin kendisini hiç arayıp sormadığını ve bu yüzden ona kırgın olduğun hatırlatarak, Nursel Köse’ye 'Vefasız mısın?' diye sordu.

Nurgül Köse, "Vefasız olabilirim, vefa neyse bugünkü çağda, hele ki bizim branşta. Bir dizi çektiğimizde çok yoğun bir şekilde yan yanasın, kendi ailenden çok bütün dizi efradını görüyoruz. Dizi bitince başka işler başlıyor ve otomatikten kopuyoruz. Ben zaten sürekli arkadaşlıklar götüren bir insan değilim, arkadaşlığımı koruyamıyorum. Bir araya geldiğimizde de 10 yıl bile geçse, aynı noktadan başlayabiliyorum. Nurgül’le helalleşmemiz olmadı. Nurgül dobradır, çok takdir ettiğim bir oyuncu, Koç Burcu, ayakları yerde olan, güçlü kadın. Orada alındığı noktalar olabilir. Diziden ayrılmadan önce konuştuk, bir insan bana derse ‘Kararlıyım, bitireceğim’ tekrar arama ihtiyacını hissetmedim. Kırgındır, ama sebebini anlamıyorum. Bana kırgın olduğu sebep bana biraz yabancı, kendisine buradan öpücük yolluyorum" yanıtını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER