Nurseli İdiz: "O filmden haber yok"

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Nişantaşı'nda objektiflere takılan oyuncu Nurseli İdiz, rol alacağı yeni komedi filmiyle ilgili muhabirlerle konuştu.

Nurseli İdiz:

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Nişantaşı'nda objektiflere takılan oyuncu Nurseli İdiz, rol alacağı yeni komedi filmiyle ilgili muhabirlerle konuştu. İdiz, filmde estetik takıntılı bir kadını canlandıracağını ancak kendisinin hiç estetiği olmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu, "14'ünde İstanbul'da başlayacak çekimler, bugün provamız vardı zaten. Gonca Vuslateri'yle oynayacağız. Biraz rol yapmayı seven, estetiğe çok düşkün bir kadını oynayacağım. Benim tam tersim... Göğsünü yaptırıyor, suratını yaptırıyor öyle bir tip. Ben doğalımdır, kötü oluyor botoksla ifade kaybı oluyor hiç yaptırmadım, şimdilik gerek yok ama biraz daha kırışırsam belki ufak tefek şeyler yaparım ama genlerim sağlam. Trakya genim var benim" ifadelerini kullandı.

İdiz'e, geçtiğimiz yıl son anda kadrosunda olduğu bir filmden Uğur Yücel'in kendisini istemediği için ayrıldığı iddiaları da hatırlatıldı. Bunun üzerine oyuncu, "Evet öyle bir şey oldu, Uğur'dan mı kaynaklı başkasından mı bilmiyoruz, zaten filmden de haber yok. Nerede oynayacak ne olacak bilmiyorum. Çok samimiyetimiz yok, görüşmedik ama 'Benimle alakası yok' demiş. Sebebini bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER