Ölüm korkusu saran Süreyya Yalçın'dan arkadaşlarına vasiyet

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre giyim tarzı ve yaptıklarıyla gündemden düşmeyen sosyetenin ünlü ismi Süreyya Yalçın, bu kez de başka bir olayla gündeme geldi. 2016'da Ozan Baran ile evlendikten sonra Amerika'nın Miami şehrinde yaşayan ve genelde yaz tatille.

Ölüm korkusu saran Süreyya Yalçın'dan arkadaşlarına vasiyet

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre giyim tarzı ve yaptıklarıyla gündemden düşmeyen sosyetenin ünlü ismi Süreyya Yalçın, bu kez de başka bir olayla gündeme geldi.



Ölüm korkusu saran Süreyya Yalçın'dan arkadaşlarına vasiyet


2016'da Ozan Baran ile evlendikten sonra Amerika'nın Miami şehrinde yaşayan ve genelde yaz tatilleri Türkiye'ye gelen Süreyya Yalçın, yaz boyunca paylaştığı fotoğraflarla çok konuşulmuş, çok zayıfladığı için hasta olduğu haberleriyle magazin gündemini meşgul etmişti.



Ölüm korkusu saran Süreyya Yalçın'dan arkadaşlarına vasiyet - Resim : 2


Geçtiğimiz günlerde telefonla kendisini arayanlar ilginç bir sesli mesaj ile karşılaşmış, bu mesaj sesi sosyal medyada gündem olmuştu.

'ÖLMEKTEN ÇOK KORKUYORUM'

Sosyetik güzel ile ilgili ilginç bir iddia daha yapıldı. Süreyya Yalçın, yakın çevresine, "Ben ölürsem, beni yakın. Beni toprak altında haşereler, böcekler yemesin. Ölmekten çok korkuyorum" dediği iddialar arasında.



Ölüm korkusu saran Süreyya Yalçın'dan arkadaşlarına vasiyet - Resim : 3

Süreyya Yalçın'ın arkadaş ortamındaki bu söylemleri gündemi oldukça meşgul edeceğe benziyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER