"Ortada gerçek bir ayrılık yok"

01Miray Akay, kendisi gibi oyuncu olan Atilla Doğukan Türkyılmaz ile geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.02"BİZ DÖRT YILLIK BİRLİKTELİĞİN ARDINDAN SÖZLENDİK"Sosyal medya hesabından mutlu haberi duyuran Akay,  Biz dört yıllık bir birlikteliğin.

01Miray Akay-Atilla Doğukan Türkyılmaz çifti: Ortada gerçek bir ayrılık yok - Magazin haberleri

Miray Akay, kendisi gibi oyuncu olan Atilla Doğukan Türkyılmaz ile geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.

02Miray Akay-Atilla Doğukan Türkyılmaz çifti: Ortada gerçek bir ayrılık yok - Magazin haberleri

"BİZ DÖRT YILLIK BİRLİKTELİĞİN ARDINDAN SÖZLENDİK"

Sosyal medya hesabından mutlu haberi duyuran Akay,  Biz dört yıllık bir birlikteliğin ardından birbirimize söz vermeyi bırakıp sözlenmeyi seçtik, ailelerimiz de uygun gördüler" ifadelerini kullanmıştı.

03Miray Akay-Atilla Doğukan Türkyılmaz çifti: Ortada gerçek bir ayrılık yok - Magazin haberleri

Ancak ikili, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabındaki fotoğraflarını kaldırmıştı. Çiftin, ayrıldığı iddia edilmişti.

04Miray Akay-Atilla Doğukan Türkyılmaz çifti: Ortada gerçek bir ayrılık yok - Magazin haberleri

"ORTADA GERÇEK BİR AYRILIK YOK"

İkili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile ayrılığın bir şaka olduğunu açıkladı. Atilla Doğukan Türkyılmaz, konuyla ilgili, "Ortada gerçek bir ayrılık yok. YouTube kanalımız için bir video çekmek istedik" ifadelerini kullandı.

05Miray Akay-Atilla Doğukan Türkyılmaz çifti: Ortada gerçek bir ayrılık yok - Magazin haberleri

"BİZ YİNE YOLLARDAYIZ"

Çift, yaptıkları açıklamanın ardından birlikte çekilen bu karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. İkili, paylaşımlarına "Biz yine yollardayız" notunu düştü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER