Oyuncu - menajer davasında karar çıktı!

Oyuncu - menajer davasında karar çıktı!

Oyuncu - menajer davasında karar çıktı!
Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre özel bir TV kanalında yayımlanan 'Ateş Böceği' dizisinde 'Teo' karakterini canlandıran Mehmet Çağrı Çıtanak ile eski menajeri Özlem Duran mahkemelik oldu. Ünlü oyuncu eski menajerine 16 bin dolar ödemeye mahkum edildi.

Oyuncu Mehmet Çağrı Çıtanak ile eski menajeri Özlem Duran arasında 4 yıl önce 'menajerlik sözleşmesi' imzalandı. Özlem Duran genç oyuncunun birçok dizi ve reklam filminde oynamasında etkili oldu. Son dönemde eski menajerinin bulduğu iş görüşmelerine gitmeyen ve telefonlara da çıkmayan oyuncu Çıtanak sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetti. Duran da M. Çağrı Çıtanak'a 20 bin dolarlık cezai şart bedelinin tahsili için icra takibi başlattı.

TAZMİNAT ÖDEYECEK

Menajer Özlem Duran, icra takibini durduran oyuncuya daha sonra itirazın iptali istemiyle alacak davası açtı. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, menajer Özlem Duran'ı haklı bularak Çıtanak'ın 16 bin dolar cezai şart bedelini ödemesine karar verdi. 2010'da rol aldığı 'Küçük Sırlar' dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan M. Çağrı Çıtanak, 'Tatlı İntikam, Acil Aşk Aranıyor, Şeref Meselesi, Babam Sınıfta Kaldı, Benim İçin Üzülme, Kayıp Şehir, Suskunlar' ve 'Kavak Yelleri' gibi birçok dizide rol aldı.
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER