Oyuncu Ozan Ayhan uzun süre kendine gelemedi!

Guy Ritchie'nin ABD yapımı ‘Servet Operasyonu’ filminde rol alan oyuncu Ozan Ayhan, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın "Hollywood yapımı filmlerin setlerinin bizimkilerden farklı olduğunu hep duyuyoruz.

Oyuncu Ozan Ayhan uzun süre kendine gelemedi!

Guy Ritchie'nin ABD yapımı ‘Servet Operasyonu’ filminde rol alan oyuncu Ozan Ayhan, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın "Hollywood yapımı filmlerin setlerinin bizimkilerden farklı olduğunu hep duyuyoruz. Öyle bir fark var mı? Nasıl bir farktan söz ediliyor?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Var ama her geçen yıl bizim setlerimiz o yapımlara aslında çok yaklaşıyor. Ancak arada maddi bir fark var. Hollywood filmlerinde gördüğüm hiçbir alet, araç - gereç bizde yok değil. Karavan aynı karavan, kamera aynı kamera... Yemek organizasyonu aynı şekilde. Sadece bunun x10’uymuş gibi düşünün. ‘Servet Operasyonu’nun çekimleri için Antalya’ya ilk gittiğimde aklım kaçtı.

Çünkü uçsuz bucaksız bir karavan sırası vardı.

Hatta o ara bir dizide oynayan arkadaşım bana 'Sizin yüzünüzden biz karavan bulamıyoruz. Sizin orada herkes bir karavanda oturuyormuş' dedi. Hepsini almışlar. Şartlar böyle olunca her şey daha kolay oluyor."


Oyuncu Ozan Ayhan uzun süre kendine gelemedi!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER