Ozan Güven'den dosya hakkında mahremiyet kararı!

Sabahleyin Gazetesi'nden Istek Yaman'ın haberine tarafından kendisinden 17 yaş büyük olan oyuncu Ozan Güven ile aşk yaşayan Deniz Bulutsuz, sevgilisi göre baskı gördüğü gerekçesiyle darp raporu alarak davacı olmuştu. AİLE MAHKEMESİ BULUTSUZ'UN TALEBİNİ KABUL ETTİ Bulutsuz y.

Ozan Güven'den dosya hakkında mahremiyet kararı!

Sabahleyin Gazetesi'nden Istek Yaman'ın haberine tarafından kendisinden 17 yaş büyük olan oyuncu Ozan Güven ile aşk yaşayan Deniz Bulutsuz, sevgilisi göre baskı gördüğü gerekçesiyle darp raporu alarak davacı olmuştu.

AİLE MAHKEMESİ BULUTSUZ'UN TALEBİNİ KABUL ETTİ

Bulutsuz yaptığı açıklamada, bir saatten artı ağır fiziksel şiddete maruz kaldığını, şiddet gördüğü sırada evden çıkmasına müsade vermeyerek canına kastettiğini fiziksel ve şehvetli baskı yaşadığını belirterek Ozan Güven'in cezalandırılmasını isterken Aile Mahkemesi'ne başvurarak korunma talep etmiş, Aile Mahkemesi, 6284 sayılı ailenin korunması ve kadına aleyhinde şiddetin önlenmesine dair kanun dahilinde Deniz Bulutsuz'un talebini kabul etmişti.

Ozan Güven'in genç kadına yönelik, şiddet, korkutma, hakaret, aşağılama ve ufak düşürmeyi taşıyan laf ve davranışlarda bulunulmamasına karar veren duruşma, 2 ay süreyle kararın uygulanmasına hükmedip, kararın ihlal edilmesi durumunda Güven'in tazyik hapsine çarptırılmasına karar vermişti.

DOSYAYA GİZLİLİK KARARI KONULDU

Tüm bu gelişmeler üstüne Ozan Güven'den bir saldırı geldi. Güven, fazla artı korkutma ve hakaret içerikli mesajlar aldığını ileri sürürek savcılığa başvurdu. Güven dosyaya mahremiyet kararı verilmesi talebinde bulundu.

Talebi değerlendiren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dosyaya mahremiyet kararı koydu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER