Ozan Güven'e rol arkadaşlarından tepki!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla öyle çok kesim göre tepki çeken Ozan Güven'e en sert tepkiler rol arkadaşlarından geldi. Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu; sert cümlelerle rol arkadaşları Ozan Güven'e tepkilerini gösterirken, Aslı Enver ise düşüncelerini tek cümled.

Ozan Güven'e rol arkadaşlarından tepki!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla öyle çok kesim göre tepki çeken Ozan Güven'e en sert tepkiler rol arkadaşlarından geldi.

Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu; sert cümlelerle rol arkadaşları Ozan Güven'e tepkilerini gösterirken, Aslı Enver ise düşüncelerini tek cümlede özetledi.

Nur Fettahoğlu, “Kendimi bildim bileli, gücüm yettiğince kadına şiddete aleyhinde sesimi çıkardım, çıkarmaya da devam edeceğim çünkü her ne olursa olsun bu konuda fikrim değişmez. Güç kimden gelirse gelsin her türlüsüne karşıyım, kabul edilemez” ifadelerinde bulunurken Birce Akalay ise "Kadına zor katiyen onaylanamaz. Hele ki bildiğimiz, gördüğümüz, bizzat yaşadığımız onca acıdan daha sonra. Bugün yıllardır tanıdığım ve benimle aynı düşüncelerde olduğundan belirli olduğum arkadaşım Ozan'ın yaşadığı ve yaşattığı bu acıdan, gördüklerim ve duyduklarımdan son derece üzgünüm." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER