Özcan Deniz hem yazacak hem oynayacak!

Son dizisi ‘İstanbullu Gelin’ ile kadın seyircilerin kalbini fetheden Özcan Deniz’den beklenen haber geldi! Oyuncu, yeni sezon için dizi anlaşması imzaladı. Karantina döneminde Feyza Aktan ile 6 bölümlük bir mini dizi çeken oyuncu, ‘Seni Çok Bekledim’ adlı yeni bir aşk dizis.

Özcan Deniz hem yazacak hem oynayacak!

Son dizisi ‘İstanbullu Gelin’ ile kadın seyircilerin kalbini fetheden Özcan Deniz’den beklenen haber geldi! Oyuncu, yeni sezon için dizi anlaşması imzaladı.

Karantina döneminde Feyza Aktan ile 6 bölümlük bir mini dizi çeken oyuncu, ‘Seni Çok Bekledim’ adlı yeni bir aşk dizisiyle ekranlarda olacak. Deniz, Skala Medya ile hayata geçireceği dizisinin proje tasarımını da yine kendisi üstlenecek. Daha önce oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik ve yapımcılık alanında işlere imza atan Deniz, ‘Seni Çok Bekledim’de de hem yazacak hem de oynayacak. Kamera önü ve arkasında rol alacak olan oyuncunun yapım şirketinden dizi başlamadan peşin olarak 5 milyon TL ücret aldığı öğrenildi. 

ÇALIŞMAYI ÖZLEDİM 

Akşam Gazetesi'nin haberine göre ‘İstanbullu Gelin’ sonrası yeni sezonda ekranda olacak olan Deniz, karantina sonrasında çalışmayı özlediğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER