Özge Gürel ve Fatma Toptaş arasında sular duruldu mu?

Güneş Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre bir dönem yakın arkadaşı olan Özge Gürel ile küsen hatta sosyal medya hesaplarından birbirlerini silen Fatma Toptaş, olay hakkında ilk kez konuştu. Önceki gün köpeğiyle yürüyüş yaparken görüntülenen Toptaş, sosyal medya hes.

Özge Gürel ve Fatma Toptaş arasında sular duruldu mu?

Güneş Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre bir dönem yakın arkadaşı olan Özge Gürel ile küsen hatta sosyal medya hesaplarından birbirlerini silen Fatma Toptaş, olay hakkında ilk kez konuştu.

Önceki gün köpeğiyle yürüyüş yaparken görüntülenen Toptaş, sosyal medya hesabında Gürel ile oynadığı diziden bir fotoğraf paylaşmıştı.

Bu durum ikilinin arasındaki gerginliği bir kez daha hatırlatırken Fatma Toptaş, ‘’Aramızda bir sıkıntı yok. O sahnede Gürgen Öz ile ben vardım sadece. O yüzden paylaştım” diye konuştu.

Toptaş ile Gürel’in birbirini hala takip etmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

"AĞUSTOS'TA EVLENİYORUM"

Şef Gürkan Topçu ile uzun zamandır birlikte olan Fatma Toptaş, evlilik müjdesi de verdi. Ağustos ayında evleneceklerini söyleyen Fatma Toptaş, ‘’Kır düğününü herkes ister. Ayrıntı vermeyeyim. Pandemi bitsin de güzel bir düğün yapalım’’ diyerek düğün hayalinden bahsetti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER