Özge Özder bebeğinin cinsiyetini böyle duyurdu

Ünlü oyuncu, önceki gün yakın dostları ile bir araya gelerek, cinsiyet partisi düzenledi. Özge Özder, o anları sosyal medya hesabından yayınlayarak kızı olacağını duyurdu.  CİNSİYET PARTİSİ YAPTI Özder, eşi Sinan Güleryüz ile çekilen karelerini paylaşarak altına şu not.

Özge Özder bebeğinin cinsiyetini böyle duyurdu

Ünlü oyuncu, önceki gün yakın dostları ile bir araya gelerek, cinsiyet partisi düzenledi.

Özge Özder, o anları sosyal medya hesabından yayınlayarak kızı olacağını duyurdu. 

CİNSİYET PARTİSİ YAPTI

Özder, eşi Sinan Güleryüz ile çekilen karelerini paylaşarak altına şu notu düştü:

"İnsan hayatında nadir yakalanan anlardan biri işte bu anlar... Canım Pelin Akil'in gözünden ölümsüzleşmiş ne mutlu bana. Bahar ayı geçip gitmeden, o son güneşli günde yanımızda olarak ne çok mutlu ettiniz can dostlarım, bilemezsiniz.

Başından beri 'Kız mı erkek mi?' diye soran herkese en tatlı şekilde cevap verdiğimiz bugünün tüm anılarının kayıtlı olması benim için en büyük hediye."

"BU ZOR GÜNLER DE GEÇECEK"

Özder, koronavirüs pandemisi nedeniyle partiye 30 kişinin katıldığını da belirtti. Oyuncu, "Gücenmeden sağlık durumu, test sonucu paylaşan davetlilerim ve gelmemesi gerektiği için üzüldüğüm bizi kendinden sakınmak durumunda kalan diğer can dostlarım hepinizi çok seviyor ve anlayışınız için çok teşekkür ediyorum. Bu anımız yine unutulmazlar içinde olacak ve bu zor günler de geçecek biliyorum. Yine sarılacağız sımsıkı buna inanmak istiyorum. Dileklerin en güzeli sağlık. Hepinize sağlık diliyor ve içimdeki bu küçük canla 'Başaracağız kızım' diyerek, sizin tanıklığınızda yolculuğumuza devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

"HAYATIN GETİRDİKLERİNDEN KORKMA KIZIM"

Henüz kızına ne isim koyacağını açıklamayan oyuncu sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bu arada cinsiyetin ne olursa olsun, hayat karşımıza ne çıkarırsa çıkarsın canımızın hep en derininde olacaksın ve bizi hep arkanda hissedeceksin. Bunu böylece bil ve hayatın getirdiklerinden hiç korkma güzel kız, aksine kucakla. Bu da sana ilk anne sözlerim olsun.

Hepimiz için dua etmek, iyi düşünmeye çalışmak, daha çok gülümsemek ve hep pozitif olmak ödevim oldu artık. Siz de öyle yapın. Güzel dilekler, güzel sözler, dua ve hepimizin birbirimizi sakındığımız bir zaman dilimine ihtiyaç var şu an. Dilerim öyle olsun bu dönem. Hepinizi seviyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER