Özge Özkaplan kendi markasının modeli oldu

Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan Özge Özkaplan, işletmecilikte de başarılı adımlarla ilerleyerek kendisine ait markasını kurdu.  mood-ology'deki kıyafetleri ve takıları tek tek özenle kendi zevkine göre seçen Özge Özkaplan, kı.

Özge Özkaplan kendi markasının modeli oldu

Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan Özge Özkaplan, işletmecilikte de başarılı adımlarla ilerleyerek kendisine ait markasını kurdu. 


mood-ology'deki kıyafetleri ve takıları tek tek özenle kendi zevkine göre seçen Özge Özkaplan, kıyafetlerin modelliği için de göz alıcı pozlar veriyor. 


''Boş durmak beni yorar.''

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile beğeni alan oyuncu, mağazasıyla ilgili şu sözleri söyledi: ''Pandeminin tam ortasında oturduğum sitenin içine bir konsept mağaza açtım. Çalışma insanıyım. Boş durmak beni ruhen çok yoruyor. Oyunculukta da bir işin ne kadar süreceğini ya da ne kadar işsiz kalacağını bilmediğin için hem maddi hem manevi olarak mağaza açmak bana çok iyi geldi, gelmeye de devam ediyor.''

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER