Özgür Aras meslek hayatının 30. yılını böyle kutladı

Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Aras,.

Özgür Aras meslek hayatının 30. yılını böyle kutladı

Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Aras, BeMan OnAir Dergisi ile yaptığı çekim ve röportajda, Zerrin Özer ile başlayan meslek hayatından, ünlülerle çalışmanın keyifli ve zor yanlarına kadar birçok soruya samimiyetle cevap verdi.

Özgür Aras meslek hayatının 30. yılını böyle kutladı


30 yılını "4 nesildir döneminin en popüler ve ünlü isimleriyle; iyisiyle kötüsüyle, alkışıyla kriziyle rengarenk geçti" diye tanımlayan Özgür Aras, meslek hayatının 30. yılını 7 Şubat akşamı İstanbul’da Jolly Joker Private‘da sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok önemli ve ünlü ismin katılacağı 400 kişilik davetli ile kutlayacak.



Özgür Aras meslek hayatının 30. yılını böyle kutladı - Resim : 2

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER