Özlem Ada Şahin doğuma girdi

01Şarkıcı Berkay, 2016 yılında Özlem Ada ile evlenmiş, 2017 yılında da kızları Arya dünyaya gelmişti.02Evliliklerinde mutlu günler geçiren çift, ikinci bebekleri Zeynep Mira'yı kucaklarına almaya hazırlanıyor.03Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin'in doğuma girdiğini sosyal me.

Özlem Ada Şahin doğuma girdi
01Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin doğuma girdi - Magazin haberleri

Şarkıcı Berkay, 2016 yılında Özlem Ada ile evlenmiş, 2017 yılında da kızları Arya dünyaya gelmişti.

02Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin doğuma girdi - Magazin haberleri

Evliliklerinde mutlu günler geçiren çift, ikinci bebekleri Zeynep Mira'yı kucaklarına almaya hazırlanıyor.

03Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin doğuma girdi - Magazin haberleri

Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin'in doğuma girdiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. "Şu an hazırız doğum için. Zeynep geliyor" diyen ünlü şarkıcı, "Kalbimin bir parçası daha yola çıktı, geliyor" ifadelerini kullandı.

04Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin doğuma girdi - Magazin haberleri

"GÜN SAYIYORUM"

Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz günlerde doğum günü için 4-5 günü kaldığını duyurmuştu. "Gün sayıyorum" ifadelerini kullanan Şahin, sosyal medya hesabından bu pozu paylaşmıştı. Şahin, paylaşımına, "Yat yat bıktım valla. Bildiğiniz gibi değil, gün sayıyorum. Ben diyim 6, siz diyin son 5 gün..." notunu düşmüştü.

05Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin doğuma girdi - Magazin haberleri

Şahin çifti, geçtiğimiz günlerde Marmaris'te tatil sezonunu açmıştı. Güneşin tadını çıkaran çift, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmıştı.

06Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin doğuma girdi - Magazin haberleri

"ZEVCEM OLUR KENDİLERİ..."

Berkay Şahin, eşi ile çekilen karesini sosyal medya hesabından, "Zevcem olur kendileri..." notuyla paylaşmıştı. Özlem Ada Şahin ise mutlu anlarını, "Sevgilim" notuyla yayınlamıştı. Çiftin paylaşımlarına çok sayıda, "Maşallah" yorumları yapılmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER