Özlem Önal ile yapımcı aşkı Türkiye’ye övgüler yağdırdı

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi sosyetik güzel Özlem Önal ile Hollywood yapımcısı sevgilisi Stuart Parr, tatil için en doğru tercihi yaptı… Geçen Mayıs New York'ta vaka sayısı patlayınca Shelter Adası'ndaki lüks bir malikaneye kapanan ikili, geçtiğimiz gün.

Özlem Önal ile yapımcı aşkı Türkiye’ye övgüler yağdırdı

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi sosyetik güzel Özlem Önal ile Hollywood yapımcısı sevgilisi Stuart Parr, tatil için en doğru tercihi yaptı… Geçen Mayıs New York'ta vaka sayısı patlayınca Shelter Adası'ndaki lüks bir malikaneye kapanan ikili, geçtiğimiz günlerde de Ege'nin incisi Bodrum'a demir attı. Mütevazı bir tekne kiralayan mutlu çift, Ege'nin eşsiz koylarını turladı. 

Türkiye'ye hayran kalan ve salgına karşı alınan önlemleri takdir eden ABD'li Parr, paylaşımlarına şu notu düştü: "Ege'den Doğu Akdeniz'e kadar geziyoruz. Hayatımın aşkıyla harika bir tatil geçiriyorum. Burada içimiz çok rahat. Su 28 derece."

Coranavirüs yüzünden Shelter Island'da 15 milyon dolarlık (yaklaşık 110 milyon TL) lüks villasında karantinada olan ikili, tatil özlemini Bodrum'da bitirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER