Özlem Yıldız'dan Bodrum'daki fahiş fiyatlara veryansın!

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre Çağla Şıkel'den sonra Bodrum'un diğer müdavimi Özlem Yıldız da tatil beldesindeki yüksek fiyatlardan dert yandı. Küçüklüğünden beri ailesiyle birlikte Akyarlar'da son derece mütevazı bir tatil yapan ünlü sunucu, pandemi.

Özlem Yıldız'dan Bodrum'daki fahiş fiyatlara veryansın!

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre Çağla Şıkel'den sonra Bodrum'un diğer müdavimi Özlem Yıldız da tatil beldesindeki yüksek fiyatlardan dert yandı.

Küçüklüğünden beri ailesiyle birlikte Akyarlar'da son derece mütevazı bir tatil yapan ünlü sunucu, pandemiyi fırsat bilip fahiş fiyat artışına giden işletmelere tepki gösterdi.

Bir süredir İstanbul ile Bodrum arasında mekik dokuyan Özlem Yıldız, şöyle dedi: "Allah yardımcımız olsun; fiyatlar bu sene çok yüksek. Eskisi gibi güzel güzel tatillere, restoranlara gitme devri bitmiş. Her şeyi hesap kitap yaparak gidiyoruz. Uzun süre kalacaksam daha ideal yerleri tercih ediyorum. Uçak saatlerine bakıyorum ve daha uygun bilet ayarlamaya çalışıyorum."

Özlem Yıldız'ın yıllardır tatil yaptığı ve Bodrum'un en ekonomik yerlerinden biri olarak bilinen Akyarlar'daki bazı işletmeler de şezlonglara oturmanın bedelini en az 60 TL olarak belirledi.

Uyanık işletmeler, bu rakama tepki gösteren tatilciye de "Zaten bir hamburger yiyip ayrın içsen bu fiyatı ödeyeceksin" savunmasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER