Pelin Akil'i çılgına çeviren yorum!

Sosyal medyayı etkin kullanan isimler arasında yer alan Pelin Akil, bir takipçisinin "Hiç mi yüreğin sızlamıyor, resmi olarak Lina'yı ayırıyorsunuz!" şeklindeki yorumunu ifşa etti.

Pelin Akil'i çılgına çeviren yorum!

Sosyal medyayı etkin kullanan isimler arasında yer alan Pelin Akil, bir takipçisinin "Hiç mi yüreğin sızlamıyor, resmi olarak Lina'yı ayırıyorsunuz!" şeklindeki yorumunu ifşa etti. Kendisini çocukları arasında ayrımcılık yapmakla suçlayan takipçisine isyan eden Pelin Akil, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

34 yaşındaki Pelin Akil, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Allah'ım ne halk var! Ne olursunuz böyle millet olmayın ve bu gibi insanları engelleyin, şikayet edin, her şeyi yapın. Artık ifşa ediyorum. bundan başka böyle bir yorum yapmış. Doğrusu bu ifşa olmuyor çünkü herkesin huzurunda, görebileceğiniz şekilde yapıyor. Bana 'Yazıklar olsun' falan diyor.

İnanılmaz ya. bundan başka bana yazdığı mesajları görseniz... 'Lina'nın suçu ne! Siz ne biçim annesiniz! Evlat ayırıyorsunuz.' İnsan evladını ayırır mı? İnsan evladını kayırır mı! İnanamıyorum fiilen. Bu zihniyetle siz nasıl büyüdünüz, nasıl gözlerle izliyorsunuz... Şok içindeyim gerçekten.

Bu insan yakınlarına da böyle davranıyorsa insanların psikolojisini bozar. Yazıklar olsun. bir de hanımefendi 'Babalar ayırabilir fakat anneler yapmaz. Vicdansız, merhametsiz seni' diyor. 'Yazıklar olsun' diyor lakin babalar yapabilirmiş... Böyle bir algısı var. Yazık! Hala yazıyor, olağanüstü. Allah seni ıslah etsin.

Kesintisiz 'Acaba doğrusu o kadar mi? Alin'i daha mı fazla çekiyorum?' diyerek çektiğim videolara bakıyorum. İnanılmaz, etkilendim ama bir annenin evlatlarını ayırması gibi bir şey söz konusu olamaz. İstese de yapamaz bunu. İkisi de benim canım. Ben o kadının hadsizliğine fazla sinirlendim. Beni vicdansızlık ve merhametsizlikle suçladı, benim ahımı aldı. Allah yukarda, Allah her tarafta...

Onların dünyaya gelmesi için neler yaşadığımı bir ben, bir Allah biliyor. bir de yanımdakiler ve çevremdekiler... İkisi için de canımı veririm. Çok etkilendim ben. Olur Ya o lahza böylece denk gelmiştir, Alin'i çektikten daha sonra o kadar eşit gelmiştir ve sonradan aynı şeyi Lina'ya yapmışımdır lakin karışıklığa itmek gibi bir şey laf konusu olamaz.

Böyle düşünen varsa beni engelleyin, olur mu! Çünkü Allah her şeyi biliyor. Günahıma girmiş olursunuz. O mesajları okudum ve Lina'ya daha fazla ilgili davranmaya başladım. Alin'i bıraktım, Lina'yı öpüyorum, kokluyorum. Alin, gözümün içine bakıyor.

İkiz annesi edinmek fazla zorlama, beni izleyen ikiz anneleri çok iyi bilir. Çünkü ayırmıyorsun, ayırmadığın için biri kucağındayken bir öptüğünde bırakıp, diğerini de öpüyorsun. Ben buna bu değin dikkat ederken sen bana bu duyguları hissettirdin ya... Allah büyük fiilen. Günah almak en büyük günah.

Olur Ya silerim daha sonra bu videoları ama şu lahza hissettiklerim bu. O bayan gibi düşünen varsa silsin beni ve fena bakan, kötü arayan gözlerini bizim aileden uzak tutsun."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER