Pelin Akil'in ikiz kızları 1 yaşına bastı

Anında her gününü Instagram hesabında geçiren ve bugüne kadar binlerce paylaşımda yer alan oyuncu Pelin Akil "İyi oysa doğdunuz benim ufak mucizelerim.

Pelin Akil'in ikiz kızları 1 yaşına bastı

Anında her gününü Instagram hesabında geçiren ve bugüne kadar binlerce paylaşımda yer alan oyuncu Pelin Akil "İyi oysa doğdunuz benim ufak mucizelerim. İyi oysa... Ne hoş geldiniz bize. Biz de size iyi gelelim diye çabalıyoruz. Katiyen sizi abes bir defter olarak görüp doldurmaya çalışmıyoruz. Bir tane daha kendimizden yapmaya çalışmıyoruz, kocaman sevgimizle sizi izliyoruz, her gün yeni şeyler keşfetmenizi hayranlıkla seyrediyoruz. Esas biz fazla şey öğreniyoruz. Dinç ve neşe saçan olun. Allah’tan tüm duam bundan ibaret. bundan başka bize de uzun sağlıklı bir ömür versin de sizin hoş anlarınıza tanıklık edelim. Gözümün gönlümün gördüğü en güzel varlıklarsınız.

Masumiyetiniz, cennet kokunuz, gülümsemeniz, yaratıcılığınız, gücünüz her an gözlerimi dolduruyor, en güzeli de sizi beraber izlemek, birbirinizin elini hiç bırakmayın. Attığınız her adımda, aldığınız her kararda, anneniz olarak yanınızdayım, sizi çok fakat çok seviyorum. O Kadar kelimelerle sınırlandıracak kadar değil fakat, böylece böyle yok. Çok. İyi ama doğdun kelebeğim Doğa Alin’im, iyi ama doğdun papatyam Duru Lina’m." ifadelerinde bulunduğu bir mesaj paylaşarak ikiz kızlarının doğum gününü kutladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER