Pelin Batu'nun "hırsızlık" davasında yeni gelişme

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Pelin Batu, 5 Haziran günü İstanbul Şişli'de Vali Konağı caddesinde geziyordu.

Pelin Batu'nun

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Pelin Batu, 5 Haziran günü İstanbul Şişli'de Vali Konağı caddesinde geziyordu. Genç kadının sırt çantası açık ve telefonu görünüyordu. Bu durumu fark eden bir genç, genç oyuncunun arkasından hareket ederek bir anda Batu'nun sırt çantasına hamle yaptı. Genç adam, telefonu alarak yürümeye devam etti.

ÇANTADAN TELEFONU ALDI

Olaydan bir süre sonra telefonunun yerinde olmadığını fark eden Batu, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polisler tarafından cadde üzerinde yapılan güvenlik kameraları çalışmasında genç kadının 15 sularında arkasından yürüyen bir genç olduğu ve telefonu aldığı tespit edildi. Kimliği belirlenen 33 yaşındaki Gündoğan O., karakolda suçlamaları reddetti.

JET DAVA

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen genç adam, Sulh Ceza Hakimliğinde pişman olduğunu söyledi.

Genç adam, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Savcılık kamera kayıtlarıyla telefonu çaldığı tespit edilen 33 yaşındaki Gündoğan O. hakkında, 'Elde veya Üstte Taşınan Eşyayı Özel Beceri İle Almak Suretiyle Hırsızlık' suçundan 3 yıldan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER