Pelin Karahan son gelişmeyi açıkladı

Yazı Bodrum’da geçiren Pelin Karahan, pandemi sürecini değerlendirdi: Bu yaz çocuklarımızla çok güzel tatil yaptık, keyfini çıkardık.

Pelin Karahan son gelişmeyi açıkladı

Yazı Bodrum’da geçiren Pelin Karahan, pandemi sürecini değerlendirdi: Bu yaz çocuklarımızla çok güzel tatil yaptık, keyfini çıkardık. Tatili evimizde geçirdik, kafamız çok rahattı. Tabii ki tatilimizi daha kısıtlı alanda yaptık ama evimizde olduğumuz için rahat ve mutluyduk.



Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre "Yeni sezonda ekranlarda olacak mısınız?" sorusuna ünlü oyuncu, "Çok fazla iş geliyor. Dijital ve televizyon için görüşüyorum. İkisi aynı anda olabilir. İyi kadro ve iş olduğu zaman ekranlarda oluyorum" yanıtını verdi.

Kilodan dolayı rolden geri çevrilmediğini belirten Karahan, meslektaşı Hazal Kaya’nın, "Kilolu oyunculara başrol gelmiyor" açıklaması hatırlatılınca, "Rol öyle bir şey değil, zayıf veya kilolu değil. Başrolde erkek de olsa kadın da olsa, yakışıklı erkek ve güzel kadın görmek istiyorlar. Her rolün yeri ve zamanı var" şeklinde konuştu.

"FİYATLAR UÇMUŞ GİTMİŞ" 

Bir süre ev arayan 36 yaşındaki oyuncu, "Bulduk ve taşındık. Avrupa Yakası'na geçecektik, çok istiyorduk ama yine Anadolu Yakası'nda kaldık. Annelerimiz o tarafta, çocukların okulu o tarafta. Fiyatlar uçmuş gitmiş. Bildiğimiz yerde kaldık" ifadelerini kullandı.

"Çocuklarınızı okula gönderiyor musunuz?" sorusuna Karahan, "Bizim eski bir anaokulu vardı, çocukların gittiği butik. Orayla devam etmelerine karar verdik. Çocuklar evde çok zorlanıyor, bakalım daha butik olarak devam edecekler" yanıtını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER