Pınar Altuğ'dan Selin Ciğerci'ye destek

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre Bodrum'da kendi adını taşıyan bir mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ, ikinci şubesini Etiler'de açmıştı.

Pınar Altuğ'dan Selin Ciğerci'ye destek

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre Bodrum'da kendi adını taşıyan bir mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ, ikinci şubesini Etiler'de açmıştı. Altuğ, önceki gün işinin başındayken objektiflere yansıdı.

Sık sık mağazaya geldiğini söyleyen Altuğ, "Yeni olduğu için mutlaka eksik şeyler oluyor. Ne daha iyi olur diye fikir üretiyoruz" diyerek mağazanın düzeni için uğraştığını dile getirdi.

"BENİM TARZIM BEĞENİLİR Mİ?" 

Pınar Altuğ, gazetecilerin; "Son dönemde birçok ünlü isim tekstil işine girdi. Sizin tarzınız da beğeniliyor, siz hiç düşündünüz mü?" sorusuna da yanıt verdi.

Oyuncu, "Tekstili hiç düşünmedim. Aslında şık giyiniyor diyorlar ama benim tarzım çok düzdür. Bu giydiğim mesela benim için çok süslü bir etek. Benim giyip beğendiklerimi herkes sever mi, giyer mi? Benim tarzım beğenilir mi, bilemedim" diye konuştu.

Öte yandan mağazaya alışverişe gelen Selin Ciğerci'nin alacakları ürünler için de yardımcı olan Pınar Altuğ, "Selin'in teknesini giydireceğim. Sonra size teknede poz verecek" dedi.

Zayıflamak için çabaladığını, "Size poz vermek için zayıflıyorum. Pınar Altuğ gibi olmayı hedefliyorum" sözleriyle açıklayan Ciğerci, eşi Gökhan Çıra ile arasının açık olduğu haberleri hakkında konuşmak istemedi.

Pınar Altuğ ise, "Boşanmışlar aslında. Allah korusun söylemeyin öyle şey iyi değil" diyerek, arkadaşına destek çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER