Pınar Eliçe'den Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün hakkında bomba iddia!

Takvim Gazetesi'nin manşetten duyurmasının ardından magazin basınına bomba gibi düşen haberin ardından Emine Ün ve Tolga Karakaş cephesinden açıklamalar geldi. Taraflar çıkan haberleri net bir dille yalanladı. Tolga Karakaş'ın Mine Ün ile hem mesajlaşmaları hem de görüntüleri.

Pınar Eliçe'den Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün hakkında bomba iddia!

Takvim Gazetesi'nin manşetten duyurmasının ardından magazin basınına bomba gibi düşen haberin ardından Emine Ün ve Tolga Karakaş cephesinden açıklamalar geldi.

Taraflar çıkan haberleri net bir dille yalanladı.

Tolga Karakaş'ın Mine Ün ile hem mesajlaşmaları hem de görüntülerinin olduğu iddia edilirken bu sabah Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programında Pınar Eliçe şu bomba iddialarda bulundu:

"Emine'nin 4 kız kardeşi var. Tolga Bey ile Emine evleniyor. Emine bir beyin kanaması geçiriyor... Kendisine çok kızgın olan Emre Kınay'dan helallik almak istiyor. Araya kızları giriyor... 1 sene oldu Tolga Bey ile Emine ayrılalı. Emine'nin kız kardeşlerinden bir tanesi olan Mine ile Tolga'nın bir iş ortaklığı başlıyor... Tolga Bey hiç nedensiz Emine'den ayrılıyor. Emine o dakikadan sonra kız kardeşi Mine ile görüşmüyor. Bu arada benim aldığım başka bir duyum var. İddiaya göre Mine Hanım'ın kız kardeşlerinin birinin sevgilisiyle de münasebeti olmuş. Toplum olarak çok çirkin bir yere evriliyoruz.

Mine Hanım, Tolga Bey ile beraber. Ben böyle bir ilişkinin var olduğuna inanıyorum... Mine Hanım'a bir nasihatte bulunmak istiyorum... İlk karısına arkasını dönüp senin ablanla evlenen; sonra ablana sırt dönüp seninle birlikte olan bu adam yarın bir gün sana da arkasını dönüp bir başkasıyla olacak. Bu çok yanlış bir beraberlik. Allah insanları şaşırtmasın...

Ben Tolga Bey'in de çok ahlaki değerlerinin de olduğunu sanmıyorum. Bu çok ciddi bir sıkıntı..."

PINAR ELİÇE'NİN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO)

Yayında basına yansıyan mesajlaşmalar da okundu...

Pınar Eliçe'den Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün hakkında bomba iddia!

İŞTE O İLGİNÇ MESAJLAR

TOLGA KARAKAŞ: Seni de yerim.

MİNE ÜN: Kokunu yerim. Uyu ve rüyanda beni gör. Başka bir şey görme.

TOLGA KARAKAŞ: Çok seviyorum.

MİNE ÜN: Ben de.

MİNE ÜN: O bakışına ölürüm.

TOLGA KARAKAŞ'tan kalp ve mutluluk emojisi.

MİNE ÜN'den yeni bir fotoğraf daha. Tolga Karataş'tan 'bak yapma' mesajı...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER