Pınar Eliçe'den Mehmet Akif Alakurt'a sert sözler

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor... Programda, bir dönem.

Pınar Eliçe'den Mehmet Akif Alakurt'a sert sözler

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor...

Programda, bir dönemin ünlü tv yıldızı Mehmet Akif Alakurt'un küfürlü mesajları konuşulurken Eliçe şu sert ifadeleri kullandı:

"Terbiyesiz... Kime yazmış bunu? Sanki bir hap yuttu bunu delirttiler gibi oldu. Bilhassa kadınlara karşı çok saygısızlaştı. Anlayamadığım bir şekilde öfke kontrolü olmayan, agresif bir insan haline geldi. Kadınlar bu Mehmet Akif'i biliyor. Agresif, öfkeli, kadınlara karşı son derece duyarsız, kaba, saygısız bir adam. Bu adama neden mesaj atıp irtibata geçmek istiyorlar?"

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER