Pınar Eliçe: "Özcan Deniz çok üstten bakar, egoludur"

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor... Yayında Özcan Deniz.

Pınar Eliçe:

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor...

Yayında Özcan Deniz - Samar Dadgar ilişkisi yorumlanırken Didem Delen, Özcan Deniz'in sanatında başarılı biri olduğunu söyledi.

 

O esnada söze giren Pınar Eliçe yine çok ses getirecek şu yorumlarda bulundu:

"İlişkilerinde başarısız. Çocuğunun annesinin sergilediği tutumdan sonra çok kan kaybetti. Özcan Deniz'in uzun süreli birliktelikleriyle beraber başka bir yaşamı da var bence onun. Flörtleşmeyi seviyor. Birini seviyor 'Evde otur ben dışarıda bir şey yapıp gelirsem görme' diyen bir erkek tipi gibi geliyor bana. Bence Samar, onu beklemiş ve onu kovalamış... Azmetmiş...

Ailesini bir insan nasıl ciddiye almaz? Niye böyle oluyor bu erkekler... 50 yaşından sonra bulunca buldumcuk oluyorlar.

Kolay 'Seviyorum' diyememesine egosu engel olabilir. Özcan Deniz çok egolu bir adam. Çok üstten bakar, egoludur. Dediğim dedik... Böyle tipler vardır ya huysuz, nalet daha ne diyeyim ben..."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER