Pınar Eliçe: "Yeşim Salkım bir güç zehirlenmesi yaşadı"

Yeşim Salkım konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın programında yöneltilen Yeşim Salkım’ın o dönem Cem Uzan’ın kardeşi Hakan Uzan ile evli olması nedeniyle Kral TV’de ödülleri ve listeleri belirlediği, Sezen Aksu’nun da Hisar konserlerine çıkmasını engellediği iddiası so.

Pınar Eliçe:

Yeşim Salkım konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın programında yöneltilen Yeşim Salkım’ın o dönem Cem Uzan’ın kardeşi Hakan Uzan ile evli olması nedeniyle Kral TV’de ödülleri ve listeleri belirlediği, Sezen Aksu’nun da Hisar konserlerine çıkmasını engellediği iddiası sorulması üzerine "Külliyen yalan. Rumeli Hisarı konserlerinde Müştak Ayvaz ve Erol Köse listeleri hazırlardı. Hayatım boyunca da Kral TV gecesine bir kez katıldım ve onun iş yerine toplasan 5 kere gittim. Orada kararları önce Cem Uzan verirdi, sonra Hakan verirdi. Benim orada liste yapmam imkansızdı." yanıtını vermişti.

 

Salkım'ın bu ifadelerini Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programında yorumlayan Pınar Eliçe, "Yeşil Müzik diye bir plak şirketi vardı. Benim plak şirketim Klip Müzik ile yan yana villalarda idi. Kendisinin bizim camiamız ve piyasamızda çok yerlerde söz hakkı vardı. Kimse böyle büyük bir medya patronun eşinin ricasını kırmaz. Klip Müzik'in sahibi Akif Işık; o zaman ki patronum ve plakçım aracılığıyla bir çok şeyi biliyordum. Geçmiş zaman bende kalsın. Benimle uğraşanlar da vardı. Yeşim Salkım o dönemde bir güç zehirlenmesi yaşamıştı. Ve bu zehirlenmenin etkisiyle bazı sanatçı arkadaşlarımız mağdur olmuştu. Bana kişisel bir ambargo yapmadı ama kendisinin gıcık olduğu listelere müdahale edildiğini biliyorum. Gazetelerde onların fikirlerinden olmayanlara karalama kampanyaları yapıldığını biliyorum. Bir çok entrikanın döndüğü 90'ları bilen, şahit olan sanatçılardan biriyim. Zaman bazı şeyleri insana unutturabiliyor. Görüyorum ki şimdilerde o dönemleri unutmuş, pek hatırlamıyor. Duyduklarım ve şahit olduklarımın dörtte birini dile getirdim" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER