Prens Harry ve Meghan Markle'a malikanede de rahat yok!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, İngiliz basınının gündeminden düşmüyor.

Prens Harry ve Meghan Markle'a malikanede de rahat yok!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, İngiliz basınının gündeminden düşmüyor. Kraliyet ailesiyle ilgili ortaya attıkları iddialar ve verdikleri röportajlarla sık sık haber olan çift, bu kez Santa Barbara’da satın aldıkları evle manşetlerde.

Çiftin geçtiğimiz yıl yaklaşık 15 milyon dolar ödeyerek aldıkları evin yakınlarında insan kalıntıları bulundu. Daily Mail’in haberine göre, Santa Barbara Şerif Departmanı tarafından yapılan açıklamada kalıntıların 10 bin yıl öncesine kadar dayanabileceği belirtildi.

ÇUMAŞLARA AİT OLABİLİR

Gazetenin haberinde bulunan kemiklerin genç bir çifte ait olduğu ihtimali üzerinde durulduğu aktarıldı. Kemikler inceleme altına alınırken, yapılan ilk çalışmalar kalıntıların Kızılderili topluluklarından Çumaşlara ait olabileceğini gösteriyor.

9 ODALI, 16 BANYOLU SARAY YAVRUSU

Prens Harry ve Meghan'ın 18 bin metrekarelik evinin 9 odası ve 16 banyosu bulunuyor. 2003 yılında inşa edilen ve adeta küçük bir saray yavrusu olan evde tenis kortu, havuz, kütüphane, sauna, spor salonu, oyun odası, sinema salonu ve şarap mahzeni de yer alıyor.

Çiftin birbirinden ünlü komşuları arasında ise Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres ve Gwyneth Paltrow gibi isimler dikkat çekiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER