Prens Harry ve Meghan Markle en etkili 100 kişi arasında

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre dergi, Instagram hesabından çiftin fotoğraflarını yayınlayıp en etkili 100 kişi arasında olduklarını duyururken şu satırlara yer verdi: “Herkesin tanımadığı insanlar hakkında bir fikrinin olduğu bir dünyada, onlar tanımadıkları insanlara

Prens Harry ve Meghan Markle en etkili 100 kişi arasında

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre dergi, Instagram hesabından çiftin fotoğraflarını yayınlayıp en etkili 100 kişi arasında olduklarını duyururken şu satırlara yer verdi: “Herkesin tanımadığı insanlar hakkında bir fikrinin olduğu bir dünyada, onlar tanımadıkları insanlara şefkat gösteriyorlar. Fikir yürütmüyorlar.”

Meghan Markle ve Prens Harry, bir süredir skandallarla sık sık gündeme geliyorlar. Önce kraliyet ailesinden ayrılan çift, ardından Oprah Winfrey’e verdikleri röportajda ailenin çocukları Archie’ye karşı ırkçı bir tutum sergilediğini, Kate’in Markle’ı ağlattığını ve yine Markle’ın sarayda kendini iyi hissetmeyip intihara meyilli hale geldiğini iddia etmişlerdi.

Birkaç ay önce ikinci çocuklarını kucaklarına alan çift, bebeğin ismi ile ilgili de kriz yaşanmasına neden olmuştu.


Time’ın duyurusu kraliyet görevlerini bırakan ve şu anda Kaliforniya’da 11 milyon sterlinlik bir malikanede yaşayan çiftten Prens Harry’nin doğum gününde gerçekleşti. Aile ile gerginleşen iplere rağmen Harry’nin doğum günü aile bireyleri tarafından da kutlandı. Prens Charles nostaljik bir fotoğraf paylaşımı yaparken, Prens William ve Kate Middleton mesajlarını basit tuttular ve Prens Harry’nin portresi eşliğinde “Doğum günün kutlu olsun Prens Harry” yazarak kırmızı bir balon emojisi yayınladılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER