Psikolojisi bozulan Prens Albert'in eşine şaşırtan isimden yakın ilgi

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Monaco Prensi Albert’in (63) eşi, ikiz çocuklarının annesi Prenses Charlene (43) ülkesi Güney Afrika’da 10 ay ailesinden uzakta yaşadıktan sonra geçtiğimiz günlerde saraya döndü.

Psikolojisi bozulan Prens Albert'in eşine şaşırtan isimden yakın ilgi

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Monaco Prensi Albert’in (63) eşi, ikiz çocuklarının annesi Prenses Charlene (43) ülkesi Güney Afrika’da 10 ay ailesinden uzakta yaşadıktan sonra geçtiğimiz günlerde saraya döndü. Ama Monaco’ya döner dönmez tekrar ortadan kaybolan Prenses Charlene’in, adı açıklanmayan bir klinikte psikolojik tedavi gördüğü bildirildi.

Prensese bu süreçte süper model Naomi Campbell’in eski sevgilisi, Rus milyarder Vladimir Doronin’in (59) destek olduğu öne sürüldü.

lbert, bir süredir sinüs enfeksiyonu tedavisi gören eşinin Monaco’ya dönmesinden birkaç gün sonra psikolojik olarak kendini iyi hissetmediğini açıklamıştı. Prens, eşinin Monaco dışında bir tesiste psikolojik tedavi gördüğünü söylemişti.

‘Kafa karıştırıcı’

İngiliz Sun Gazetesi'ne konuşan bir kaynaksa, prensese bu süreçte Vladimir Doronin’in destek olduğunu iddia etti. Prensesin evlilik sorunlarıyla mücadele ettiğini belirten kaynak, “Bütün efsane (evlilikle ilgili) çok karmaşık ve kafa karıştırıcı, ancak Charlene ile Vladimir temas halinde ve birlikte zaman geçirdiler” dedi. Doronin ve Campbell’in Prens Albert ile Prenses Charlene’in düğününe de katıldığını hatırlatan kaynak, “Prenses son zamanlarda yaşadığı evlilik sorunlarının ortasında Vladimir’den büyük destek almış. Birbirlerini bir süredir tanıyorlar” diye konuştu.

Evliliğinde hayal kırıklığı yaşadı

Güney Afrikalı eski olimpik yüzücü Charlene, 2000 yılında tanıştığı Prens Albert tarafından Monaco’ya taşınması için 6 yıl “ikna edilmeye” çalışıldı. Charlene, prensin evlilik dışı 2 çocuğunun ortaya çıkmasıyla 2011’de evlenmeden önce üç kez ülkesine kaçmaya kalktı.

Prensesin düğününe sayılı günler kala Güney Afrika büyükelçiliğine “iltica ettiği” ve kaçmaması için pasaportuna el konulduğu da iddia edildi. Her şeye rağmen evlilik 2011’de gerçekleştiğinde Charlene’in düğününde sürekli ağlaması, bu evliliği başından beri istemediğini gösterdi.

“Mutsuz prenses” olarak anılan Charlene’in son olarak Güney Afrika’da
10 ay geçirmesi de boşanma iddialarını körükledi. İkiz çocuk annesi prenses, yaşamlarının perde arkasının bilinmediğini ve Güney Afrika’yı çok özlediği için bazen mutsuz olduğunu da daha önce söylemişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER