Rabia Yaman Beşiktaş Belediyesine isyan etti

Takvim Gazetesi'nin haberine göre stil danışmanı Rabia Yaman, İstanbul'da yaşamanın zorluklarını sosyal medyadan gözler önüne serdi. Güzelliği ve stiliyle Instagram'ın ikonları arasında gösterilen Rabia Yaman, önceki gün sabah saatlerinde bir iş görüşmesi için evinden yol.

Rabia Yaman Beşiktaş Belediyesine isyan etti

Takvim Gazetesi'nin haberine göre stil danışmanı Rabia Yaman, İstanbul'da yaşamanın zorluklarını sosyal medyadan gözler önüne serdi.

Güzelliği ve stiliyle Instagram'ın ikonları arasında gösterilen Rabia Yaman, önceki gün sabah saatlerinde bir iş görüşmesi için evinden yola çıktı.

Beşiktaş'ta bir ara sokakta çöp kamyonuna denk gelen Yaman, dakikalarca vakit kaybetti. Kamyonun arkasında beklemekten sinir küpüne dönen modacı, gideceği görüşmeye geç kalınca işinden oldu.

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

O anlarını sosyal medyadan paylaşan Yaman, "Sabah insanların işe yetişme saatlerinde bu eziyeti yaşattığınız için teşekkürler Beşiktaş Belediyesi" diyerek tepkisini dile getirdi. Yaman'a takipçileri, "Aynı dertten biz de bıktık. Ya işe gidiş saati ya da eve dönüş saati çöp topluyorlar" diyerek destek mesajları attı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER