Raif-Esra Dinçkök çiftinden şaşırtan haber

Bu kez boşanacaklarına kesin gözüyle bakılan Raif-Esra Dinçkök ile ilgili herkesi çok şaşırtacak güzel bir haberim var! Neredeyse bir yıldır ayrı yaşayan çift, oğulları Ali Raif ve Aslan Eser ile birlikte maaile Kapadokya tatiline çıktı.

Raif-Esra Dinçkök çiftinden şaşırtan haber

Bu kez boşanacaklarına kesin gözüyle bakılan Raif-Esra Dinçkök ile ilgili herkesi çok şaşırtacak güzel bir haberim var! Neredeyse bir yıldır ayrı yaşayan çift, oğulları Ali Raif ve Aslan Eser ile birlikte maaile Kapadokya tatiline çıktı. Evet, yanlış okumadınız… Hatta boşandıklarına dair dedikoduların dillendirildiği çift, önceki gün çocuklarıyla birlikte Argos'un restoranında öğle yemeğindeydi.

Aylar sonra ilk kez yan yana görülen çift, benim gibi herkesin kafasını karıştırdı tabii. Çünkü Esra Hanım'ın bu kez boşanmaya kesin kararlı olduğu; eşinin gönlünü tekrar kazanabilmek için çok uğraşan Raif Bey'in şimdiye kadarki çabalarının sonuçsuz kaldığı konuşuluyordu.

Kim bilir; belki de uslanmaz çapkın Raif Bey, 10 yıl önceki gibi yine bir yolunu bulup eşini boşanma kararından vazgeçirdi. Ya da, ara tatile giren çocukları için küslüğe ara verdiler. 

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER