Reddettiği oğlundan ünlü iş adamına ikinci dava!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Osmanbey'in önde gelen tekstilcilerinden varlıklı iş adamı İzak Ertovi'nin 2001'de iş yerinde desinatör tasarımcı olarak çalışan Nalan Gür ile ilişkisi oldu. Bu ilişkiden hamile kalan Gür, 2006'da erkek çocuk sahibi oldu.

Reddettiği oğlundan ünlü iş adamına ikinci dava!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Osmanbey'in önde gelen tekstilcilerinden varlıklı iş adamı İzak Ertovi'nin 2001'de iş yerinde desinatör tasarımcı olarak çalışan Nalan Gür ile ilişkisi oldu.

Bu ilişkiden hamile kalan Gür, 2006'da erkek çocuk sahibi oldu. O dönem babasından çocuğuna sahip çıkmasını isteyen genç kadın, müşterek çocuk 8 yaşına gelene kadar hayat mücadelesine tek başına devam etmek zorunda kaldı. Ancak maddi zorluklara daha fazla dayanamayıp İstanbul Aile Mahkemesine başvurdu.

Oğlunun babasının mahkeme huzurunda tespit edilmesini isteyen Nalan Gür, savaşını kazandı.

Reddettiği oğlundan ünlü iş adamına ikinci dava!

BABASI OLDUĞU KANITLANDI

Adli Tıp Kurumu, Yağız'ın yüzde 99,9 oranında İzak Ertovi'nin oğlu olduğunu belirtti. Rapora, üç kez itiraz eden Ertovi, tüm itirazlardan eli boş döndü. İzak Ertovi'nin Yağız'ın babası olduğunu tescil ederek, nüfusuna kaydedilmesine ve babanın varlıklı olmasına rağmen çocuğa sadece 2 bin 250 lira iştirak nafakası vermesine karar verdi.


Reddettiği oğlundan ünlü iş adamına ikinci dava! - Resim : 2

NAFAKAYI ARTTIRIN DAVASI

Pazarda el emeğiyle ürettiği kıyafet ve benzeri ürünleri satarak geçim derdindeki annesine yardım eden Yağız, girdiği sınavda fen lisesini kazandı.

Maddi yetersizlik nedeniyle istediği eğitimi alamayan ve zor durumda olan oğluna babasının yardım etmesini isteyen anne Gür, defalarca babasına ulaşmaya çalıştı ancak her seferinde engellendi ya da reddedildi.

Bunun üzerine avukatı Burcu Bilkay aracılığıyla yeniden mahkemeye başvurarak iştirak nafakasının arttırılmasını istedi.

Reddettiği oğlundan ünlü iş adamına ikinci dava! - Resim : 3

BABA "GELİRİM 4 BİN LİRA" DEDİ

İçinde bulunduğu geçim sıkıntısı nedeniyle iyi bir eğitim almasını istediği oğlunun, pazarda kıyafet ve el ürünlerini satarken İzak Ertovi ve ailesinin lüks içinde yaşadığını ileri süren Nalan Gür, nafakanın arttırılmasını istedi.

Baba Ertovi ise gelirinin 4 bin lira olduğunu kaydederek, davanın reddini talep etti.

Reddettiği oğlundan ünlü iş adamına ikinci dava! - Resim : 4

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER