Ricky Martin'e açılan 'istismar' davasında karar

Habertürk'ün haberine göre geçtiğimiz haftalarda eski menajeri Rebecca Drucker tarafından kendisine olan milyonlarca dolarlık borcunu ödememekle suçlanan Ricky Martin, ardından farklı bir iddia ile karşı karşıya kalmıştı. Ünlü Latin şarkıcının yeğeni ile yedi ay ilişki ya

Ricky Martin'e açılan 'istismar' davasında karar

Habertürk'ün haberine göre geçtiğimiz haftalarda eski menajeri Rebecca Drucker tarafından kendisine olan milyonlarca dolarlık borcunu ödememekle suçlanan Ricky Martin, ardından farklı bir iddia ile karşı karşıya kalmıştı.

Ünlü Latin şarkıcının yeğeni ile yedi ay ilişki yaşadığını, bu süreçte de fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü ileri sürülmüştü.

İddiaları kabul etmeyen Martin, temize çıktı.

Ünlü şarkıcı, yeğeninin kendisine açtığı davadan zaferle ayrıldı.

Ricky Martin'e açılan 'istismar' davasında karar


Ricky Martin'in yeğeni Dennis Yadiel Sanchez, mahkemeye sunduğu tüm iddiaları geri çekti.

Martin, mahkemede ifade verdi. Görüntülü konuşma ile mahkemeye katılan şarkıcı, "Tüm iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı. Ama ben doğruları söyleyeceğim, çok sancılı bir süreçti. Ailem, arkadaşlarım ve benim için çok yıkıcı bir dönemde. Bunun kimsenin başına gelmesini istemem." dedi.

"GERÇEK ORTAYA ÇIKTI"

Ricky Martin'e açılan 'istismar' davasında karar - Resim : 2

Şarkıcının eşi Jwan Yosef, davayı kazanan Martin'i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gerçek ortaya çıktı." diyerek kutladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER