Ricky Martin, kendisini tacizle suçlayan yeğenine 20 milyon dolarlık dava açtı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 50 yaşındaki Ricky Martin, TMZ’nin haberine göre uyumsuz bir kişi olarak adlandırdığı 21 yaşındaki yeğeni Dennis Yadiel Sanchez’e dava açıyor. Martin; yeğeni Sanchez’in, itibarını zedelemeye çalıştığını, kendisinin ve ailesinin güven.

Ricky Martin, kendisini tacizle suçlayan yeğenine 20 milyon dolarlık dava açtı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 50 yaşındaki Ricky Martin, TMZ’nin haberine göre uyumsuz bir kişi olarak adlandırdığı 21 yaşındaki yeğeni Dennis Yadiel Sanchez’e dava açıyor.

Martin; yeğeni Sanchez’in, itibarını zedelemeye çalıştığını, kendisinin ve ailesinin güvensiz hissetmesine neden olduğunu iddia ederek çarşamba günü San Juan’da dava açtı.

Ünlü şarkıcı, yeğeni tarafından cep telefonu numarasının Instagram’da yayınlanmak ve hatta çocuklarından biri için rahatsız edici bir Instagram hesabı açmak gibi eylemlerden sonra harekete geçti. Martin ayrıca yeğeninin asılsız iddiaları nedeniyle bir dizi multi-milyon dolarlık anlaşmayı kaybettiğini belirtirken yeğeninin, kayıplarını telafi etmesini istiyor.

Porto Rikolu şarkıcı, üvey kız kardeşi Vanessa Martin’in oğlu Sanchez’in kendisine yönelik yasaklama emrini geri çekmesinden aylar sonra Instagram üzerinden Martin’e mesajlar göndermeye başladığını ve kendisine ödeme yapmadığı takdirde ününü lekelemekle tehdit ettiğini söyledi.

“ZİHİNSEL SORUNLARI VAR” DİYEREK, İDDİALARI REDDETTİ

Latin Pop Kralı, yargıçtan Sanchez’in, kendisi ve ailesiyle olan tüm iletişimini kesmesini istiyor.

Sanchez’in, temmuz ayı sonlarında amcasına karşı açtığı ensest ve taciz davası düşürülmüştü.

1 Temmuz’da Martin’e karşı geçici bir yasaklama emri çıkarılmış ve şarkıcıyla cinsel bir ilişkisi olduğu iddia edilmişti.

Martin iddiaları reddetmiş ve yeğenini ciddi zihinsel sağlık sorunları olan sorunlu bir genç adam olarak tanımlamıştı.

Sanchez, Porto Rikolu bir gazete olan El Vocero’nun haberine göre Martin’in ayrılığı kabul etmediğini ve en az üç kez evinin yakınında dolaştığını gördüğünü iddia etti.

Martin’in hukuk ekibi ise DailyMail.com’a Sanchez’in derin zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini söyledi.

 

Ricky Martin, kendisini tacizle suçlayan yeğenine 20 milyon dolarlık dava açtı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER