Rober Hatemo: "Fıttırmak üzereyim"

Aracını teslim almadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rober Hatemo, Corona virüs salgını nedeniyle ekonomik anlamda zor günler geçirdiğini açıkladı. Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre 46 yaşındaki şarkıcı, "Ne olacak bilmiyorum.

Rober Hatemo:

Aracını teslim almadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rober Hatemo, Corona virüs salgını nedeniyle ekonomik anlamda zor günler geçirdiğini açıkladı.

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre 46 yaşındaki şarkıcı, "Ne olacak bilmiyorum. Fıttırmak üzereyim. Bazen de aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Spor yaparak huzur buluyorum" dedi.

Rober Hatemo, "Yaklaşık bir senedir şarkım var, pandemiden dolayı çıkaramıyorum. Şarkı çıkarsam ne olacak? Yakında böyle giderse evi, arabayı da yiyeceğim" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, "Yatırımınız var mı?" sorusuna, "Bir yazlığım var, bir arsam var. Böyle devam ederse ikisinden biri gidecek" cevabını verdi.

Nişantaşı'nda gördüğü kalabalık karşısında şaşkınlık yaşadığını dile getiren Hatemo, "İki yıl aradan sonra Nişantaşı'na geldim. Gördüğüm kalabalık karşısında şok geçiriyorum. Çok ayıp ya! Uzun bir aradan sonra evden mecburen çıkmak zorunda kaldım. Kalabalık yüzünden yolumu şaşırdım resmen" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER